Balázs & Varga Könyvelési és Gazdasági Tanácsadó Iroda - Könyvelő
Bemutatkozás

Huszonöt éves felszámolói és végelszámolói tapasztalattal váltottunk a könyvelésre, így mi teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy milyen könyvelési és ügyvezetői hibák amik közrejátszanak a cégek veszteségességéhez majd felszámolásához/végelszámolásához.

A cégek napi ügymenetében bár nem tisztünk beleszólni, de ismerjük azokat a buktatókat amin sok könyvelő elcsúszik és hozzájárulhat az ön vállalkozásának sikertelenségéhez.

Ezeknek a kikerülésében és a pontos, törvényeket és határidőket maximálisan betartó könnyvitelben tudunk hát segíteni minden kedves ügyfelünknek.Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Könyvelés minden területe
Adótanàcsadàs
Fizetésképtelenségi eljárások
Csődeljàràs
Felszàmolàs
Gazdasàgi tanàcsadàs
Könyvelések javìtàsa, ùjra könyvelése
Végelszàmolàs

Egyéb eljárások
További szaktanácsadással foglalkozunk vagyonrendezés és adósságrendezési eljárásokkal kapcsoltban.

Referenciák

Varga Judit
32 éve közgazdász, 6 évig gazdasági tanácsadó ipar szervezési, munkaerő és bérgazdálkodási területen. 15 évig a CMB Holding Kft. felszámolóbiztosaként, végelszámolójaként és vagyonfelügyelőjeként dolgozott. Mérlegképes könyvelő, felszámolási és vagyonfelügyeleti szakközgazdász.

Szakterület: könyvelés, szaktanácsadás,

Balázs Gabriella
Mérlegképes könyvelő és környezetmérnök

Szakterület: könyvelés, környezetvédelmi tanácsadás (mezőgazdasági és természetvédelmi területen) elsősorban induló és megszűnő vállalkozások igazolásainak, engedélyeinek beszerzéséhez
Kapcsolat

Cím
1164 Budapest, Jövendő utca 3.
E-mail
info@bvgt.eu
Telefon
304156843