Ügyfélkapus és cégkapus üzenetek automatizált feldolgozása (x)

A SkyCont nevű új szolgáltatás havidíj ellenében átvállalja a könyvelőktől az ügyfélkapus és cégkapus üzenetek feldolgozását.

A könyvelők idejéből sokat elvesz a PDF-ek lementése, nyomtatásra való előkészítése, riasztások figyelése a kényes üzenetekről. Ezt a munkát automatizálta a SkyCont, amely több ügyfélkapus bejelentkezést is tud kezelni párhuzamosan.

Funkciók:

  • Automatikus működés, nem kell hozzá belépni a tárhelyekre
  • Felismeri az üzenet típusát, és a megadott beállításokat végrehajtja
  • Az üzenetekben lévő pdf-et lementi a számítógépre, az adott cégnek megfelelő mappába
  • Segít a nyomtatásban, összegyűjti az iratokat, hogy egyben mehessenek a nyomtatóra
  • Emailes riasztás, így egy fontos üzenet se tud elbújni az üzenetek tengerében

Kedvezmény a Könyvelők.hu tagjainak

A SkyCont két hétig ingyenes próbát kínál a Könyvelők.hu könyvelő tagjainak, így az összes funkciót kipróbálva kockázatmentesen eldönthetik, hogy megéri-e a szolgáltatás.

Extra kedvezmény: aki októberben jelentkezik a próbaidőszakra, és aztán éves előfizető lesz, annak további egy hónapot ír jóvá ingyen a SkyCont. Ehhez a beállítás során adják meg ezt a kódot: könyvelők-október

Hogy működik?

Egyszeri előzetes konfigurálás után SkyCont bármikor ellenőrzi az üzeneteket és letölti az új pdf-eket.

A szolgáltatónak meg kell adni, hogy milyen üzeneteket szeretne a könyvelő lementeni, miket nyomtatni, milyen típusú üzeneteket hagyjon olvasatlanul, és miről küldjön emailben riasztást. Ezek később is módosíthatók. Ezt követően a könyvelő megkapja a felkonfigurált SkyCont-ot a számítógépére (egyelőre csak Windowson működik).

Az ügyfélkapus felhasználónevet és jelszót nem kell megadni, csak a szoftverbe utólag beírni. Ezután már csak egy gombnyomás és a letöltött pdf-ek az adott cég mappájában lesznek. A nyomtatásra szánt pdf-eket pedig összegyűjtve menti egy külön mappába, így ezeket egyben ki lehet nyomtatni. 

Mennyibe kerül?

A SkyCont egy ügyfélkapus azonosítóval használva 2.900 Ft/hó/50 cég éves fizetés esetén és 3.900 Ft/hó/50 cég havi számlázás esetén a könyvelőirodáknak. Korlátlan számú ügyfélkapus azonosítóval

3.500 Ft/hó/50 cég éves számlázás és 4.500 Ft/hó/50 cég havi számlázás esetén. A SkyCont díjai a tárhelyen kezelt cégek számától függenek. Tehát például 51 és 100 cég között kétszeres, 101 és 150 között háromszoros díjjal kell számolni.

Kapcsolat

Amennyiben további kérdései lennének, lépjen kapcsolatba a SkyCont ügyfélszolgálatával:
Váradi Ákos, alapító
Telefon: +3630/4770-179
Email: hello@skycont.hu

(x) A SkyCont szolgátatásáról írt beszámolót a SkyCont munkatársai bocsátották a Könyvelők.hu szerkesztőségének rendelkezésére, az abban foglaltak tájékoztató és promóciós jellegűek, nem a szerkesztőség véleményét tükrözik, ill. a Könyvelők.hu nem vállal felelősséget a szolgáltatás használatával kapcsolatban.

Ügyfélkapus és cégkapus üzenetek automatikus feldolgozása