Saját, modern honlap: könyvelői kedvezménnyel

A Konyvelok.hu partnere által felajánlott kedvezmény a honlappal még nem, vagy régebbi, elavult webes megoldással rendelkező könyvelőknek is jól jöhet. Alap és Aktív előfizetéssel rendelkező tagjaink is igénybe vehetik 2020. március 31-ig.

A Web-Made honlapfejlesztő kifejezetten a Konyvelok.hu tagjai számára kidolgozott ajánlata saját honlapot ígér a könyvelőknek, könyvelőirodáknak, rögtön 50% kedvezményt kínálva az induló költségekre.

A Web-Made hirdetménye.

Sajnos még 2019-ben sem rendelkezik a könyvelők egy jelentős része saját honlappal. Annak ellenére, hogy a potenciális ügyfelek ma már szinte kivétel nélkül az internet segítségével keresnek számukra megfelelő könyvelőt. Ha mégis, akkor is a legtöbb esetben legfeljebb egy régi, elavult, okostelefonokon szinte használhatatlan, a legújabb technikai elvárásoknak nehezen megfelelő megoldással vannak jelen a világhálón. Ebből a problémából kifolyólag a leendő klienseik számára vagy szinte teljesen láthatatlanok, vagy egy olyan kolléga szolgáltatásait választják, aki jóval modernebb, meggyőzőbb honlappal van jelen az interneten. 

A Web-Made e probléma megoldására hozta létre a bérleti konstrukciós megoldását, amellyel a könyvelők rövid időn, maximum két héten belül egy modern, könnyen átlátható, mobiloptimalizált könyvelői vagy könyvelőirodai honlap tulajdonosai lehetnek.

Saját, modern honlap

Ebben a konstrukcióban a honlapnak az egyedi domain neve és a folyamatos karbantartása is benne van, sosem avul el, hiszen a hátterét is folyamatosan frissítik. A bérleti konstrukciónak köszönhetően már pár ezer forintból elindítható, így nem szükséges a kezdeti, több százezer forintos befektetés.

A kimondottan könyvelők számára létrehozott sablon ezen a linken keresztül érhető el: konyveles.webmade.hu

A szolgáltatás megrendelésének költsége egy egyszeri telepítési díjból, valamint havidíjakból áll. Az egyszeri telepítés néhány nap munkát jelent a szolgáltatónak. Általános ára 19.900 Ft, amelyből a Konyvelok.hu Alap és Aktív tagjai 50%, tehát 9.950 Ft kedvezményben részesülnek. Így csupán 9.950 Ft befizetésével megvásárolhatják ezt a munkát.
A havidíj eleve nagyon kedvezményes, 2.750 Ft, ezen felül további 10% extra kedvezményre is lehetőség van az első hat hónap díjának egy összegben történő befizetése esetén. Az előfizetése pedig bármikor felmondható.

Az akcióra az alábbi linkre kattintva lehet jelentkezni, minden elkötelezettség nélkül:

https://forms.gle/EjZXAhKDH5ptddhLA

A jelentkezők elérhetőségét továbbítjuk a Web-Made felé és a megrendelőlapot már ott töltik ki a jelentkező könyvelők.