Hogyan nyissunk ajtót leendő ügyfeleink krémjének?

Tudta, hogy a Konyvelok.hu tagjaként nem csupán a könyvelői ajánlatokon keresztül segítünk Önnek ügyfelet szerezni, hanem saját weboldalával is? Meglepően hangzik? Pedig nem az.

Leendő ügyfelei jó eséllyel először nálunk találkoznak az Ön nevével, mivel a Konyvelok.hu népszerű oldal a könyvelőt keresők körében – és folyamatosan teszünk is róla, hogy az legyen. Nem mindenki ad fel ajánlatkérést, hanem inkább a könyvelő keresőnket használva böngészi a szaknévsorunkat. Ha itt valaki kiválasztja az Ön adatlapját, az pedig felkelti az illető érdeklődését, akkor szívesen tudna meg Önről, irodájáról még többet. És itt van az Ön honlapjának szerepe.

"leendő ügyfelei jó eséllyel először nálunk találkoznak az Ön nevével"

Így történ a Cauldron Ügyvitel, Tóth István irodája esetében is: hozzávetőlegesen 1 hónap alatt 4 új ügyfelet szerzett ezen a módon. Erről bővebben itt olvashat: Egy könyvelő tapasztalatai, aki kipróbálta a Konyvelok.hu oldalt

"1 hónap alatt 4 új ügyfelet szerzett"

Ha Önnek van weboldala, miért ne terelné a további részletek iránt érdeklődőket rögtön a saját honlapjára, ahol még nagyobb esélye van a meggyőzésüknek? Ők azok az ügyfelek, akik nem megversenyeztetik a könyvelői szolgáltatókat, hanem tudják, hogy mit keresnek – és mivel Önnél kötöttek ki, azt épp Ön nyújtja a számukra.

"miért ne terelné a további részletek iránt érdeklődőket rögtön a saját honlapjára"

Miért mondana le épp azokról a könyvelőt keresőkről, akik pont Önt keresik?
Amennyiben feltölti adatlapjára weboldalának linkjét, az új ügyfelek krémjének nyit ajtót.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ