Egy könyvelő tapasztalatai, aki kipróbálta a Konyvelok.hu oldalt

Széles körben ismert tény, hogy a Konyvelok.hu megnyitotta a lehetőséget, hogy azok a könyvelői szolgáltatók, akik eddig még nem regisztráltak, 10 napig ingyenesen kipróbálhassák az oldal nyújtotta előnyöket. Bizony szép számmal vannak azok, akik ezután is tagok kívánnak maradni.

A próbaidő után visszajelzést is kérünk arról, hogy milyenek a tapasztalatok, hiszen ezekből a friss észrevételekből sokat tudunk meríteni az oldal működtetése és fejlesztése során.

A sikereiről Tóth István, a Cauldron Ügyvitel képviseletében így számolt be nekünk – melynek közléséhez hozzá is járult:

Ez idáig csak szűk körben sikerült számviteli szakemberként értékesítenem a szolgáltatásaimat, azonban 2016.03.05-tel éltem azzal a 10 napos ingyenes lehetőséggel, amelyet a Konyvelok.hu oldal biztosított.

Nem bántam meg, ahogy azt sem, hogy előfizettem, mivel az oldal segítségével lassan, de biztosan az ügyfélszerzés folyamata elindult. Ez elsősorban a saját honlapom statisztikáin mérhető le, mivel a regisztráció során kitöltendő adatlapon lehetőség van ennek feltüntetésére is.

Míg 2015 év végéig átlagosan évi 450 látogatót értem el, amelyből az érdemi megkeresés az 5 esetet sem érte el, addig most március 31-ig az éves szintű látogatottság 318-nál tart, melyből már sikeresen 4 új ügyfelet tudhatok magaménak. Bízom abban, hogy a szolgáltatás egyedisége hamarosan nem csak a látogatottsági mutatókban mutatkozik meg, de a szakmai tudásom és képességeim egyre több gazdasági szereplőt képesnek lesznek elérni.

Érdeklődésünkre kiderült az is, hogy a látogatói statisztikák alapján egyértelműen látszik, a megnövekedett forgalom teljes egészében a Konyvelok.hu oldalon keresztül érkezik – ez a regisztráció kulcsfontosságú volt, hogy a weboldalát megtalálják a könyvelőt kereső cégek és vállalkozók.

Tanulságos az eset abban a tekintetben is, hogy bár jelentős számban közvetítünk ajánlatkéréseket tagjaink számára, az ügyfélszerzés nem csupán közvetlenül ezen a módon lehetséges. A szaknévsori megjelenés, tehát az adatlapok önmagukban is fontos eszközei annak, hogy a könyvelők „láthatóvá” és vonzóvá váljanak a potenciális ügyfeleik számára.

A Konyvelok.hu tehát egy olyan lehetőség, amivel az Ön irodája is kihasználja az online világ kínálta ügyfélszerzési megoldásokat. Arról, hogy miként élhet ügyesen ezekkel, rendszeresen osztunk meg tippeket a blogunkban.

Ha Önnek is van olyan története, amit szívesen osztana meg velünk, vagy akár más könyvelőkkel is, írja meg e-mail-ben az info@konyvelok.hu címre.További sok sikert és elégedett ügyfeleket kívánunk Tóth Istvánnak, és valamennyi új és régi partnerünknek! 

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ