Bemutatkozás

Ügyviteli szolgáltató irodánk működését a vállalkozások irányításának támogatásához alakítottuk ki. Nem mindegy, hogy az események előtt járunk egy lépéssel vagy futunk utánuk.
Véleményünk szerint egy könyvelőtől sokkal több várható el, mint határidőben és a jogszabályok betartásával a számlák feldolgozása. Ennél sokkal több szükséges már napjainkban egy cég vezetéséhez.
Az Ügyviteli partner névhez csak úgy lehetünk hűek, ha az ügyviteli szolgáltatások teljes spektrumát nyújtjuk ügyfeleinknek, amivel csökkenthetjük a vállalkozások adminisztrációs terheit, növelhetjük partnereink eredményességét.
Megismerni saját cégének működési eredményét, egyes részterületeken a bevételek és a költségek részleteit, időben információhoz jutni most még a cég eredményességének a növekedését, később akár a túlélését is jelentheti.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés
Online könyvelés
Bérszámfejtés
Kontrolling
Adminisztráció
Referenciák

Kollégáimmal több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, nagyvállalati, multinacionális tapasztalattal is, amelyből kialakítottuk a KKV-k részére is megfizethető vállalat irányítás támogatást.
Kapcsolat

Cím
7621 Pécs, Rákóczi út 65.
E-mail
info@ugyvitelipartner.hu
Telefon
+36202567920