Ügyviteli Partner

Könyvelő, Pécs
Munkacsoport létszáma: 4
Megalakulás éve: 2019
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2020.05.19. óta (338 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.07.14.
Legutóbbi belépés
2021.02.08.
Tőle kért árajánlatok
92
Általa küldött ajánlatok
3
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Ügyviteli szolgáltató irodánk működését a vállalkozások irányításának támogatásához alakítottuk ki. Nem mindegy, hogy az események előtt járunk egy lépéssel vagy futunk utánuk.
Véleményünk szerint egy könyvelőtől sokkal több várható el, mint határidőben és a jogszabályok betartásával a számlák feldolgozása. Ennél sokkal több szükséges már napjainkban egy cég vezetéséhez.
Az Ügyviteli partner névhez csak úgy lehetünk hűek, ha az ügyviteli szolgáltatások teljes spektrumát nyújtjuk ügyfeleinknek, amivel csökkenthetjük a vállalkozások adminisztrációs terheit, növelhetjük partnereink eredményességét.
Megismerni saját cégének működési eredményét, egyes részterületeken a bevételek és a költségek részleteit, időben információhoz jutni most még a cég eredményességének a növekedését, később akár a túlélését is jelentheti.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés
Online könyvelés
Bérszámfejtés
Kontrolling
Adminisztráció
Referenciák

Kollégáimmal több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, nagyvállalati, multinacionális tapasztalattal is, amelyből kialakítottuk a KKV-k részére is megfizethető vállalat irányítás támogatást.
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ