Ugrai Zoltánné

Könyvelő, Vasad
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 2003
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.06.27. óta (1753 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.06.15.
Legutóbbi belépés
2021.04.12.
Tőle kért árajánlatok
458
Általa küldött ajánlatok
54
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Ugrai Zoltánné - Könyvelő
Bemutatkozás

Ugrai Zoltánné Ica vagyok. A mérlegképes könyvelői végzettségemet 2003-ban szereztem meg. Ezt követően dolgoztam pénzügyesként multinacionális vállalatnál, majd könyvelőirodában helyezkedtem el a még nagyobb gyakorlat megszerzése érdekében. Nagyon profi Kollégáktól tanulhattam. Vállalkozóként 2006-ban kezdtem el dolgozni. Az irodámat 2013-ban helyeztem át a XVII. kerületből Vasadra. Főként budapesti vállalkozások könyvelését végzem, de a környékről is vannak ügyfeleim. Az egyéni vállalkozóktól a nagyobb cégekig változatos az Ügyfélköröm. Ügyfeleim között található többek között építőipari-, kis-és nagykereskedelmi-, vendéglátó-, szállítmányozó-, szépségipari-, egyéb szolgáltató vállalkozások, valamint alapítványok. A könyvelési anyagot előre egyeztetett időpontban én hozom el Ügyfeleimtől, amikor is alkalom nyílik a cég pillanatnyi állapotáról történő beszélgetésre is, azon felül, hogy minden hónapban az előző havi anyag lekönyvelését követően írásban tájékoztatást küldök az adatokról. Amennyiben nincs igény a könyvelési anyag elhozására, abban az esetben lehetőség van online iratátadásra, vagy szeretettel várom Ügyfeleimet vasadi irodámban. Cégünk a Minősített Könyvelők Egyesületének tagja.

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Egyéni vállalkozások, Kft., Bt., Zrt., Nonprofit vállalkozások teljes körű könyvelése bérszámfejtéssel, hatósági képviselettel.
Felelősségbiztosítással rendelkezünk.
Könyvelési anyagért házhoz megyünk.
Kapcsolat

Cím
2211 Vasad, Kossuth Lajos u. 8.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ