TR Tax

Könyvelő, Ráckeresztúr
Munkacsoport létszáma: 4
Megalakulás éve: 2020
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2022.01.12. óta (381 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2023.01.13.
Legutóbbi belépés
2023.01.27.
Tőle kért árajánlatok
324
Általa küldött ajánlatok
80
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

VIGYÁZZ! KÉSZ! RAJT!
Induljon egy újabb digitális vállalkozás!

A pénzügyeid helyes kezelése talán a legfontosabb kérdés vállalkozásod túlélése szempontjából, főleg, ha még kezdő vállalkozó vagy. A tapasztalatok szerint a vállalkozások jelentős része a rossz pénzügyi menedzsment miatt megy csődbe akár már rögtön az első évben. Ezért extrém fontos, hogy a pénzügyeidet helyesen kezeld már az első lépésektől.

A működésetek során érdemes röviden, de átfogóan végig gondolni, milyen digitális eszközökkel, informatikai támogatással működtetitek cégeteket. Melyek azok a szoftveres megoldások, amelyek leveszik az adminisztrációval járó terheket a vállatokról.

- Megvannak-e azok a szoftverek, amelyek a kötelező adminisztrációt támogatják (számlázás; szerződéskötések; HR; stb.)?
- Előír-e valamit a vevőm, vannak-e standardok, szoftverek, amik szerint működnünk érdemes? (pl. adatszolgáltatások; analitikák; stb.)
- Van-e olyan csoportmunka, belső folyamati eszköz, amit már szívesen használok, illetve máris kézre esik a csapatnak (pl. projekt management megoldás, kommunikációs eszközök, stb.)?

Társaságunk tagjai közel 10 éve nyújtanak tanácsadási-, számviteli szolgáltatásokat hazai mikro-és kisvállalkozásoknak. Az utóbbi néhány évben pedig kiemelt figyelmet fordítunk partnereink üzleti folyamatainak digitalizációjára.

Ügyfeleink igényeitől függően alkalmazunk különböző eljárásokat, de 2022-től vevő/szállító számlák manuális könyvelésével nem foglalkozunk, fizikai bizonylatokat nem várunk el. A könyvelési adatok vagy adatimportokkal, vagy eleve integrált rendszerekből érkeznek. Külföldi szállítói számlák feldolgozásához (NAV rendszerében nem található) OCR alapú könyvelést támogató rendszereket használunk. (pl.: Quick, Cashbook; Billcity, AutoKATA)

A szerződés keretében minden ügyfelünknek biztosítjuk a számlázó programot és valamelyik könyvelést támogató rendszert.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

:: Digitális könyvelés
:: Online kapcsolattartás
:: Digitális transzformációs tanácsadás
Kapcsolat

Cím
2465 Ráckeresztúr, Erkel Ferenc utca 27.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ