Temesi Ágnes

Könyvelő, Budapest 13. kerület
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.09.25. óta (665 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2018.08.09.
Legutóbbi belépés
2019.04.26.
Tőle kért árajánlatok
873
Általa küldött ajánlatok
33
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Temesi Ágnes - Könyvelő
Bemutatkozás

Vállalkozásomban számviteli szolgáltatást végzek. E tevékenység magában foglalja a havi rendszeres kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást és a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.
Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezem, (adótanácsadó, ügyvédi, könyvvizsgálói partnerek), melynek segítségével korrekt információkat és megbízható segítséget tudok adni a cégalapítás területén is.

Mielőtt vállalkozóvá váltam, több mint 7 évet dolgoztam alkalmazottként többek között egy magas tőkéjű, több milliós beruházásokat megvalósító cégnél, ahol nemcsak egy cég, hanem több cégből álló cégcsoport könyveléséért feleltem. Itt nemcsak arra volt lehetőségem, hogy az iskolapadban megszerzett tudásomat a gyakorlatban is kamatoztathassam, hanem ráébredtem arra, hogy egy-egy szám és adat milyen beszédes is lehet. Mennyi mindent elárul egy cégről, de csak annak, aki ezeket a számokat ki tudja csomagolni és képes értelmezni. Amikor az életem úgy alakult, hogy lehetőségem nyílt saját vállalkozás indítására, akkor eldöntöttem, hogy olyan könyvelőirodát alapítok, ahol az ügyfeleim minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy biztos alapokon nyugvó üzleti döntéseket hozhassanak. Szakmám iránti érdeklődésem és alázatom töretlen, folyamatosan frissítem, bővítem tudásomat.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

-Cégalapítás után kialakítom a számviteli rendszerét. Már működő cég esetében ellenőrzöm a már meglévőt, ha szükségesnek látom, javaslatot teszek annak változtatására.
-Elvégzem a könyveléshez kapcsolódó napi feladatokat, valamint a havi, és éves zárásokat, a könyvvizsgálóval tartom a kapcsolatot.
-Elkészítem az éves beszámolókat, adóbevallásokat,
-Elvégzem a bérszámfejtést
-A kötelező adóbevallásokat elkészítem, és benyújtom
-Képviselem az Ön cégét az adóhatóságok előtt
-Adótanácsadást nyújtok.
Referenciák

25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, ebből 18 évet könyvelőirodai környezetben töltöttem. Mérlegképes könyvelőként az elengedhetetlen NGM (volt PM) regisztrációval rendelkezem
Kapcsolat

Cím
1134 Budapest, Bulcsú utca 15.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ