RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

Könyvelő, Budapest 13. kerület
Munkacsoport létszáma: 110
Megalakulás éve: 2001
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2019.10.22. óta (49 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2019.10.22.
Legutóbbi belépés
2019.12.04.
Tőle kért árajánlatok
56
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Könyvvizsgálat
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Csak egy dolog állandó: a fejlődés
Számvitel, adótanácsadás, bérszámfejtés, digitális adózási megoldások: ezek az RSM Hungary alappillérei. A magas szintű szakmai igényességgel végzett munka eredményeként társaságunkat mára a magyar tanácsadói piac egyik kiemelkedő tanácsadójaként tartják számon.
Ügyfeleink között – a magyar középvállalkozásokon és nagyvállalatokon túl – jelentős súlyt képviselnek a külföldi tulajdonosi háttérrel rendelkező multinacionális vállalatok is.
A 2001-ben alapított RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. eddigi eredményei igazolják az alapítók által vallott értékek időállóságát. Sikereinket azoknak a munkatársainknak a segítségével értük el, akik korábban és jelenleg is azonosulnak a magyar tulajdonosok által vallott értékekkel: kiváló szaktudás, folyamatos tudásfejlesztés, fegyelmezett és szorgalmas munka, precizitás, tisztességes üzleti magatartás, rend és rendszeresség.
Ezen értékeknek köszönhető, hogy társaságunk komoly piaci versenyben és válságos időszakokon keresztül is képes volt a szakma és az üzleti élet elismert szereplőjévé válni.
Közös értékeinknek, valamint az ügyfelekkel és munkatársakkal kialakított kölcsönös tiszteletnek köszönhető az, hogy szakértőink hűségesek a társasághoz és hosszú távon házon belül tervezik karrierjüket.
A tudás eszköz és nem öncélúan felhalmozott ismeretek tömege.
Fontosnak tartjuk, hogy a saját szakterületünkön felhalmozott tudás átadásával hozzásegítsük a magyar kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok és külföldi tulajdonosi háttérrel rendelkező, multinacionális vállalati körbe tartozó ügyfeleink döntéshozóit ahhoz, hogy jó időben jó döntéseket hozzanak, amelyek üzleti céljaik elérését támogatják. A szükséges információt és szakértelmet minden ügyfelünknek a számára legmegfelelőbb formában és csatornán juttatjuk el.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Adótanácsadás; Számvitel, könyvelés kiszervezése; Digitális adózási megoldások; Bérszámfejtés;
Kapcsolat

Cím
1138 Budapest, Faludi utca 3.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ