RÉGIÓ Könyvszakértő és Számviteli Szolgáltató Kft.

Könyvelő, Dombóvár
Munkacsoport létszáma: 9
Megalakulás éve: 1998
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2021.11.21. óta (12 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2021.11.22.
Legutóbbi belépés
2021.12.02.
Tőle kért árajánlatok
7
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
RÉGIÓ Könyvszakértő és Számviteli Szolgáltató Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

A RÉGIÓ Könyvszakértő és Számviteli Szolgáltató Kft. jogelődje a RÉGIÓ Zrt. 1992-ben alakult majd 1998-ban alakult át Kft-vé. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amely az elmúlt évtizedekben nagy szaktudást és tapasztalatot halmozott fel.
Tevékenységünk első sorban könyvelési, bérszámfejtési, adótanácsadói és számviteli szolgáltatás.
A piac folyamatos változásához és ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva célunk minél magasabb színvonalú szolgáltatások nyújtása. Ügyfeleinkkel közös érdekünk, hogy hosszú távú, jó munkakapcsolatot tudjunk kialakítani.

Szolgáltatásainkkal a cégalapítástól kezdve az esetleges végelszámolásig végigkövetjük a vállalkozások életét. Vállaljuk cégek : alapításánál a társasági forma megtervezését, szoros együttműködést az ügyvédi irodával, adatfelvételtől kezdve az adózási és bejelentési kötelezettségekkel kapcsolatos ügyintézést, a szükséges hivatalokhoz való bejelentkezést. A folyamatos könyvelés mellett a cégeket naprakész információkkal látjuk el, segítséget nyújtunk adókérdésekben és az adóoptimalizálásban is, emellett tájékoztatást küldünk az adóváltozásokról, az adófizetésekről és a cég eredményességéről. Kollégáink folyamatosan segítenek eligazodni ügyfeleinknek a jogszabályok útvesztőjében.
Adóellenőrzés során eljárunk ügyfeleink helyett, és segítünk, hogy a lehető legeredményesebb legyen a hatóságokkal a kapcsolattartás.

Ügyfélkörünk rendkívül változatos szinte valamennyi létező szektorban jelen vannak az általunk képviselt cégek. Erősségünknek tartjuk, hogy lehetőségünk nyílt több iparág specializációival is találkozni, azokban biztos tudást szerezve elmélyülni. Néhány példát említve - a teljesség igénye nélkül - referenciákkal rendelkezünk az alábbi ágazatokban: mezőgazdaságok, termelő vállalkozások, vendéglátói egységek, személygépjármű kereskedések , fuvarozás és szállítmányozás, dohányboltok , egyéni és KATA-s vállalkozások.

Irodánk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Tevékenységünk első sorban könyvelési, bérszámfejtési, adótanácsadói és számviteli szolgáltatás.
Referenciák

Néhány példát említve - a teljesség igénye nélkül - referenciákkal rendelkezünk az alábbi ágazatokban: mezőgazdaságok, termelő vállalkozások, vendéglátói egységek, személygépjármű kereskedések , fuvarozás és szállítmányozás, dohányboltok , egyéni és KATA-s vállalkozások.
Kapcsolat

Cím
7200 Dombóvár, Dombó Pál utca 18.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ