Profit Bástya Kft.

Könyvelő, Eger
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.03.03. óta (870 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2016.03.17.
Legutóbbi belépés
2018.07.04.
Tőle kért árajánlatok
94
Általa küldött ajánlatok
8
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • Könyvvizsgálat
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
Bemutatkozás

A Profit Bástya Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Kft. a gazdálkodó szervezetek számára precíz, megbízható együttműködést kínál a könyvelés, bérszámfejtés, belső ellenőrzés, könyvvizsgálat és pénzügyi tanácsadás területén.

Cégünkbe fektetett bizalmát feladataink naprakész ellátásával, és a legszigorúbb követelményeknek megfelelő titoktartással háláljuk meg.
A Profit Bástya Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Kft. vállal teljes körű könyvelést, bérszámfejtést, TB ügyintézést, adóbevallás készítést, belső ellenőrzési és könyvvizsgálati tanácsadást a gazdálkodó szervezetek teljes körének (költségvetési szerveknek is)!

Cégünk - arra törekedve, hogy a Partnereink igényeit a lehető legjobban kiszolgálja - a könyvelési szolgáltatásokhoz kapcsolódóan személyes konzultációval is Partnereink rendelkezésére állunk.
Keressen minket bizalommal!


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Teljes körű könyvelést, bérszámfejtést, TB ügyintézést, adóbevallás készítést, belső ellenőrzési és könyvvizsgálati tanácsadást a gazdálkodó szervezetek teljes körének (költségvetési szerveknek is)!
Kapcsolat

Cím
3300 Eger, Koháry út 2/C
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ