Bemutatkozás

Ügyfeleink felismerték azt a tényt, hogy vállalkozásuk szerves részévé kell válnia a könyvelésnek. Akkor tudjuk szolgálni vállalkozása fejlődését, működésének belső átláthatóságát és eredményességét, ha a vállalkozás is aktív részese a saját könyvvitelének. Számviteli szolgáltatásunkat adó- és üzletviteli tanácsadással együttesen végezzük, hogy ügyfeleinket ne terhelje felesleges pénzügyi és egyéb adminisztrációs feladat. Ezzel biztos kezekben tudhatják vállalkozásuk pénzügyeit, továbbá személyre szabott szolgáltatást tudnak igénybe venni.
Célünk, hogy minél több vállalkozásnak átadhassuk ezen hitvallásunkat és mutassuk meg, hogy a könyvelés szerves és szerethető része a vállalkozás működésének.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Cégek teljes körű könyvelése. Segítjük az eredményes működést a könyvelés által, optimalizáljuk a belső nyilvántartásokat, csökkentjük az adminisztrációs terheket. Számviteli szolgáltatásunkat bérszámfejtéssel, TB ügyintézéssel és controllinggal, adótanácsadással egészítjük ki.
Referenciák

Munkatársaink több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek könyvelés és adótanácsadás területén, naprakész információkkal rendelkeznek. Napi gyakorlattal rendelkezünk a külföldi munkavégzésben, határon átnyúló szolgáltatásokban és termékértékesítési tevékenységekben. Nálunk a bérszámfejtés és könyvelés egy kézben van, így elég egy emberrel átbeszélnie cége ügyeit.
Kapcsolat

Cím
1024 Budapest, Buday László u. 12. II. emelet
E-mail
office@probookaudit.com
Telefon
+36 30 355 21 49