Petőné Gecse Ildikó
Könyvelő, Budapest 10. kerület

Munkacsoport:
1
Megalakulás:
2016
Aktuális
A Könyvelők.hu tagja
2016.11.07. óta (141 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2017.03.27.
Legutóbbi belépés
2017.03.28.
Tőle kért árajánlatok
111
Általa küldött ajánlatok
22
  • Petőné Gecse Ildikó - Könyvelő
Tevékenységek
Könyvelés, Bérszámfejtés, NAV-, TB-képviselet, Távkönyvelés, Anyagért házhoz megy, Cégalapítás, Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás
15 évig dolgoztam egy azon helyen pénzügyi vezetőként, ahol a feladataim közé tartozott a cég könyvelése plusz egy ügyvédi iroda könyvelése is mellette a munkaügyet és a bérszámfejtéssel is én foglalkoztam, de sajnos megszűnt a munkahelyem. Jelenleg keresem a helyem, és úgy gondoltam belevágok, hogy önmagam főnöke legyek. A volt munkahelyem fő profilja követelés kezelés volt. Folyamatosan képzem magam, képzéseken, fórumokon stb. Regisztrált mérlegképes könyvelői és társadalombiztosítási szakelőadói végzettséggel rendelkezem. Jelenleg könyvelés mellett követelés kezeléssel, fizetési meghagyások kibocsátásával is foglalkozom. Ügyvédi háttér biztosítás mellett cégalapítást, törzstőke emelést, cégadatok módosítását vállaljuk Dr. Földvárszki Szimonette Ügyvédnő és Dr. Tarjányi Tamás Ügyvéd Úr segítségével. Követelés kezelést a felszólítástól a bírósági perig végig visszük megfelelő szakmai tudás birtokában.
Szolgáltatások
- Székhelyszolgáltatás
- könyvelés
- bérszámfejtés
- követeléskezelés
- FMH kibocsátás
- cégalapítás
- cégadat módosítás
- törzstőke emelés
Referenciák
15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Saját könyvelő szoftverrel rendelkezem a Progen Kft. Nagy Machinátor programját használom, mint könyvelésre, mint bérszámfejtésre.
Kapcsolat
Cím
1107 Budapest, Mázsa utca 9.
E-mail
Telefon
Weboldal
Beszélt nyelvek
magyar
Térkép
Petőné Gecse Ildikó

Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ