Palota Könyvelő Kft.

Könyvelő, Budapest 15. kerület
Munkacsoport létszáma: 3
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2019.02.14. óta (467 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.04.21.
Legutóbbi belépés
2020.04.29.
Tőle kért árajánlatok
460
Általa küldött ajánlatok
85
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Távkönyvelés
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Miért válassza a Palota Könyvelő Kft.-t?

Folyamatos konzultáció: hétfőtől csütörtökig 8 és 16:30 óra között, pénteken pedig 8 és 14:30 óra között bármikor elérhet bennünket személyesen, telefonon vagy e-mailben. Irodánk Budapest 15. kerületében található, a környéken nem lesz gondja a parkolással sem. Az e-mailekre azonnal válaszolunk, minden megkeresésre a lehető leghamarabb reagálunk, hiszen pontosan tudjuk, hogy az idő pénz.

Minőségi könyvelés: bármilyen könyvelési problémája merül fel, megtaláljuk a megoldást. A minőségi és pontos munka számunkra alapvető, de felelősségbiztosítással is rendelkezünk, így minden irányból bebiztosítva érezheti magát, hiszen munkánk minőségéért anyagi felelősséget vállalunk.

Támogatás: ha induló vállalkozást vezet, az alapvető könyvelési feladatokon kívül azt is megmondjuk, milyen ügyeket kell elintéznie, hová, kihez fordulhat, milyen kötelezettségei és lehetőségei vannak. De a régóta működő vállalkozások felmerülő kérdéseire is választ találunk, pályázatok benyújtásához is támogatást nyújtunk. Egyesületek könyvelését is vállaljuk.

Jól képzett szakemberek: mérlegképes könyvelőink bármilyen kérdésére azonnal válaszolnak. Adatrögzítési és számlafeldolgozási folyamataink egy részét automatizáltuk, így tovább rövidül a munka elvégzésének ideje, és több idő marad a konzultációra, egyeztetésre, hogy még pontosabb munkát végezhessünk.

Határidők betartása: tisztában vagyunk vele, milyen súlyos következményekkel járhat a csúszás, a határidők be nem tartása. Épp ezért a megbeszélt határidők betartása számunkra elsődleges fontosságú. Ha irodánkat választja, nem kell tartania attól, hogy lecsúszik a bevallási határidőkről és egyéb fontos dátumokról.


Beszélt nyelvek: magyar
Kapcsolat

Cím
1152 Budapest, Csokonai utca 4. Földszint
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ