Open Könyvelőiroda

Könyvelő, Dunakeszi
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 2016
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.04.04. óta (1178 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2019.06.12.
Legutóbbi belépés
2019.06.24.
Tőle kért árajánlatok
551
Általa küldött ajánlatok
128
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Alapítványok, Egyesületek és Kisvállalkozók könyvelése

Üzletpolitikánkat folyamatosan a változó gazdasági helyzethez, és a bővülő kínálati piachoz igazítjuk. A mennyiségi munkát a minőségi szolgáltatással ötvözzük. Tudjuk, hogy leendő ügyfeleink azért választanak minket, mert nálunk biztonságban tudhatják vállalkozásukat.

Szolgáltatásainkat elsősorban a kisvállalkozásoknak (Bt., Kft., KKt., egyéni vállalkozók)
és a civil szervezeteknek (alapítványok, egyesületek, szövetkezetek, óvodák, iskolák) ajánljuk!

Az alapítványok, egyesületek, szövetkezetek speciális adózási szabályok alá esnek. A civil szervezetekre vonatkozó adókedvezmények sok esetben nehezen találhatóak meg az adótörvényekben, és ezeket ismerve is alapos felkészülést és odafigyelést igényel a helyes használatuk. Mindamellett nem véletlenül kapnak adókedvezményeket a civil szervezetek. Ezeket kihasználva több pénz marad céljaik megvalósítására, és mind eredményesebben működve nagyobb eséllyel pályáznak támogatásokra.

Mi ehhez szeretnénk szakszerű segítséget nyújtani tanácsadással és a könyvelés átlátható, naprakész vezetésével, a pályázatok lebonyolításában való részvétellel.Fontos megemlíteni, hogy minden, még az adókedvezmények kihasználhatósága is a szervezet megalapításakor dől el, ezért tartom nagyon fontosnak, hogy a bírósági bejegyzés előtt konzultáljon velünk.

Vállalkozói tevékenység beindítása előtt is nagyon sok fontos tényezőt kell megvizsgálni. Az első tisztázandó kérdés: mit is szeretnénk csinálni, és milyen vállalkozási formában. Rengeteg befolyásoló tényező van a kezdő tőkétől kezdve az elvárt profitig. Mi többnyire mindig ugyanazon kérdésekkel találjuk szembe magunkat: hogyan lehet a költségeket optimalizálni, és az adókat minimalizálni? Erre nincs megfelelő sablon, minden cég egyedi személyre szóló tanácsadást kap szakképzet munkatársunktól. Keresse fel irodánkat és kérje ingyenes tanácsadásunkat!


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Miért mi könyveljünk Önnek?

Ügyfeleinkkel minden esetben szerződést kötünk szolgáltatásunkról. Tevékenységünkre anyagi Handshake felelősséget vállalunk.

Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás, a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek ha minket választ.

Teljes körű ügyintézést nyújtunk minden ügyfelünknek
Könyvelés, adóbevallás, bérszámfejtés, adótanácsadás díjaink nem magasak
Felsőfokú szakmai képesítéssel rendelkezünk.
A könyvelési anyagért szükség szerint házhoz megyünk.
Ügyfeleink munkáját ingyenes tanácsadással is segítjük a jogszabályok eligazodásában.
A könyvelés díja tartalmazza a bérszámfejtés díját.
Az adóbevallás elektronikus úton jut az APEH-ba.
Korszerű informatikai háttér segíti munkánkat.
Könyvelő programunk valamint egyéb szoftvereink legálisak.
Referenciák

Könyvelőirodánk egy jól fejlődő családi vállalkozás, regisztrált mérlegképes könyvelőkkel, TB és bérügyi szakelőadókkal, adótanácsadóval, több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal.

Szeretnénk segíteni a nehezen értelmezhető, és oly gyakran változó jogszabályi környezetben eligazodni. Egyebek között biztosítjuk a folyamatos és rugalmas kapcsolattartást, amely számos esetben a problémamegoldás kulcsa is lehet. Felelősségteljes szakemberként igyekszünk a dolgokat minden oldalról körüljárni, a határidők betartása elsődleges számunkra, mert a pontos, alapos munka gyümölcse a biztonság és a nyugalom.
Kapcsolat

Cím
2120 Dunakeszi, Fő út 103/B.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ