Nyulasi Zsuzsanna

Könyvelő, Győr
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2019.06.12. óta (472 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2019.06.28.
Legutóbbi belépés
2020.09.21.
Tőle kért árajánlatok
109
Általa küldött ajánlatok
16
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
Bemutatkozás

1993 óta könyveléssel foglalkozom, rá 3 évre a mérlegképes könyvelői végzettséget is megszereztem, 2003-tól pedig regisztrációval is rendelkezek. Hamar megtanultam, hogy e foglalkozás alapja a megbízhatóság, így ügyfeleimmel kölcsönös és feltétlen bizalmon alapuló kapcsolatra törekszem.

Fontosnak tartom a gyorsaságot, de sosem a precizitás árán! Mindig a lehető legprofibb szolgáltatásokat akarom ügyfeleim számára nyújtani. A kapcsolattartás köztünk folyamatos, és bármilyen sürgős esetben is, minden nap minden órájában elérhető vagyok, hogy segíthessek.

Ügyfeleimet szívesebben tekintem inkább partnereimként, két okból is. Egyrészt, senkit sem kezelek úgy, mint egy szimpla "munka, amit el kell végezni". Mindenki, akivel dolgozok, azzal szeretek is dolgozni, és mindenkit emberként kezelek, mindenkire emberként tekintek. Illetve, természetesen, azért dolgozok, hogy ők könnyebben sikerre juthassanak, és ehhez minden segítséget próbálok megadni.

Ez volna az ajánlatom! Megbízható, gyors, profi munka, folytonos támogatás, alaposság, felkészültség!

Keressen bizalommal!


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Egyéni és társas vállalkozások TELJES KÖRŰ könyvelési feladatainak ellátása, bérszámfejtése, tanácsadás, hatóságok előtti képviselet.
Referenciák

17 év könyvelőirodai munkavégzés, 9 év saját könyvelői vállalkozás működtetése.
Kapcsolat

Cím
9025 Győr, Temető u. 25.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ