Bemutatkozás

Ügyfeleink kb. 5 milliárd Ft-os összforgalmát támogatjuk számviteli szolgáltatásunkkal, adóoptimalizációs tanácsainkkal. E mellett ügyfeleink közel 300 munkatársának bérszámfejtését is mi végezzük. Ügyfeleink között vannak milliárdos nemzetközi kereskedő cégek, közepes méretű szoftverfejlesztő, építőipari és vagyonvédelmi vállalkozások, valamint szolgáltatást nyújtó kisebb kft.-k. A legnagyobb hozzáadott érték a biztonság és a nyugalom, amit az ügyfeleink tőlünk kapnak. Az elmúlt 15 évben egyszer sem büntették meg az ügyfeleinket a hatóságok, eddig minden ellenőrzésről megállapítás nélkül jöttünk ki.
Nem csak szimpla könyvelést végzünk, hanem a cégvezetőknek komplett gazdasági tanácsadást nyújtunk. Mivel mi is vállalkozók vagyunk, tisztában vagyunk az ügyfeleink problémáival és nem vagyunk az adóhatóság meghosszabbított keze.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Adótanácsadás
Adó optimalizálás
Könyvelés
Bérszámfejtés
Gazdasági tanácsadás
Referenciák

A New Knowing Kft. vezetője, Takács Hajnalka, a Szent István egyetem Gazdaság Mérnöki Karán végzett pénzügy számvitel szakon. (Nem csak egy Okj-s mérlegképes tanfolyam!) A könyvelő cége megalapítása előtt belső ellenőrzési és kontrolling igazgató volt, korábban pedig Banki felső vezetőként dolgozott, így rálátása van a nagy cégek és a kis vállalkozások működésére egyaránt. A NAV Társas vállalkozások ellenőrzési főosztályán eltöltött idő alatt belelátott a hatóságok belső világába is, aminek nagy hasznát veszik az ügyfelek egy-egy ellenőrzés során.
Kapcsolat

Cím
2220 Vecsés, Gróf Vécsey Károly u. 6.
E-mail
hajni.takacs.newknowing@gmail.com
Telefon
+36204361936