Bemutatkozás

Mart László adótanácsadó, vállalkozási mérlegképes könyvelő vagyok. Hazai szolgáltatásokat nyújtó kisvállalkozásokra, elsősorban egyéni vállalkozások és társas vállalkozások (kft. bt.) adótanácsadására és könyvelésére specializálódtam. Emellett szakterületem a fogászati könyvelés, vállalkozó fogorvosok és háziorvosok, mint egészségügyi szolgáltatók könyvelése, továbbá ellátok ingatlan bérbeadási tevékenységgel kapcsolatos adózási feladatokat. Szakmai meggyőződésem, hogy csupán könyveléssel gazdasági sikereket elérni nem lehet, sőt a kisvállalkozások életében egyre kevesebb a számviteli, viszont annál több az adózási kérdés, ezért könyvviteli szolgáltatásom mellett adótanácsadást is végzek. Tagja vagyok a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének, a sikeres és hatékony munka miatt folyamatosan képzem, és továbbképzem magam, jogi,- számviteli,- és adózási területen egyaránt.
Könyvelésről itt olvashat: www.medimartdent.oldalunk.hu Adótanácsadásról itt olvashat: https://marttaxadvisor.webnode.hu/


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

-Adótanácsadás
-NAV és TB előtti képviselet
-adóbevallás készítés
-könyvelés
-beszámoló készítés (mérleg, eredménykimutatás)
-munkaügyi ügyintézés
Referenciák

Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezem, adótanácsadói, gazdasági, közjegyzői, vállalkozás alapítási és egyszeres, kettős könyvviteli területen, valamint a vállalkozási formában működő egészségügyi szolgáltatók könyvelésének területén. Továbbá megbízható kettős könyvviteli szolgáltatást nyújtok bt. és kft. formában működő hazai kis,- és középvállalkozásoknak. Ahol és amennyiben szükséges, egészségügyi szakjogászi, közjegyzői, vagy ügyvédi hátteret is biztosítok.
Kapcsolat

Cím
1095 Budapest, Gabona utca 10. fsz. 2.
Cím 2
6700 Szeged, Bokor utca 18.
E-mail
medimartdent@gmail.com
Telefon
06/70/545-78-24
Fax
www.medimartdent.oldalunk.hu