Bemutatkozás

Kovács Jenő Zoltánné Kati vagyok. Mérlegképes könyvelőként, teljes szakmai felkészültséggel, személyesen én foglalkozom meglévő és jövőbeni ügyfeleim bizonylatainak könyvelésével. A legnagyobb rugalmassággal személyre szabottan, az Ön igényeinek leginkább megfelelő módon tudom kezelni vállalkozásának könyveléssel kapcsolatos ügyeit. Megállapodás szerint az iratok szállításáról gondoskodom, illetve ha a helyzet megkívánja,
lehetőség van arra is, hogy irodájában kerüljön sor a könyvelési feladatok ellátására, így az iratai, bizonylatai nem kerülnek külső helyszínre még átmeneti időre sem. Munkadíjam minden esetben az elvégzendő feladatnak megfelelően kerül megállapításra.
Ha nem szeretné, hogy könyvelése egy sablonokra épülő irodai gépezetbe kerüljön, hanem korrekt személyes kapcsolatra épülő együttműködést vár el, hívjon bizalommal!


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Teljes körű könyvelési, társadalombiztosítási és munkaügyi ügyintézés, adó és más hatóság előtti képviselet, adó tanácsadás, könyvvizsgálat, bevallások, beszámolók elkészítése és beadása. Végelszámolás könyvviteli feladatainak ellátása. Iratok rendezése, szállítása.
Referenciák

Harminc éves szakmai múlttal rendelkezem, ebből tíz évet ipari nagyvállalat alkalmazásában, az elmúlt húsz évet pedig egyéni könyvelő vállalkozóként töltöttem. Ügyfeleim között ügyvédi irodák, mérnöki, építőipari, vendéglátóipari, illetve bel- és külkereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozások is vannak.
Kapcsolat

Cím
1033 Budapest, Hévizi út 33.
E-mail
kati.kov@freemail.hu
Telefon
+36303974024