Bemutatkozás

FŐ PROFILUNK ŐSTERMELŐK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÁSOK KÖNYVELÉSE!

Könyvelőinkkel a számviteli törvényben előírtaknak megfelelőn végezzük a könyvelést és ezzel megfelelő szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek. Az általunk végzett munka mindenben megfelel a mindenkor hatályos törvényi előírásoknak.

Meglévő és induló vállalkozások könyvelését is vállaljuk. Kellő időben elkészítjük a szükséges bevallásokat, számfejtjük a munkavállalókat, beadjuk a munkaügyi, OEP, ONYF, KSH és egyéb jelentéseket, átküldjük Önnek az utalandó adók és járulékok összegét.

Év közben tanácsadással segítjük vállalkozása hatékonyságát. Az éves zárás keretében gondoskodunk a szükséges egyeztetésekről, elkészítjük az (egyszerűsített) éves beszámolót és bevallásokat.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Az újonnan alapuló cégektől kezdődően a kifejlett cégekig és az egyéni vállalkozásokat is beleszámítva teljes körű számviteli szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Szolgáltatásunk magába foglalja a könyvelést, bérszámfejtést, adóbevallások elkészítését és az év végi zárásokat, beszámolók létrehozását. Egész évben folyamatos tanácsadással segítjük munkáját.

- Könyvelés:
a kettős könyvvitel szabályai szerint.

- Bérszámfejtés:
a munkabérek, adók és járulékok kiszámításához.

- Beszámoló készítés:
éves vagy egyszerűsített éves formában.

- Adózás:
SZJA, ÁFA, TAO, IPA, reklámadó szalyoknak megfelelően.
Referenciák

Más könyvelőirodákban szerzett tapasztalatot átültetve saját könyvelőirodánkba, igyekezünk kamatoztatni tudásunkat. Könyvelő-Adótanácsadó irodánkhoz bizalommal fordulnak új és meglévő ügyfeleink, mert tudják, hogy rugalmasak vagyunk minden elképzelés megvalósításában.

Akár egyéni vállalkozásról, akár bt.-ről, kft.-ről, vagy rt.-ről legyen szó, tisztában vagyunk a vele járó munkákkal és ennek megfelelően járunk el az adott vállalkozás igényeit tekintve.

Napi szinten frissítjük tudásunkat, hogy folyamatosan naprakész információkkal tudjunk dolgozni és rendelkezésre állni ügyfeleink számára.

Könyvelési anyagát díjmentesen elhozzuk Öntől minden hónapban futárszolgálatunkkal, így időt takarítunk meg Önnek. Könyvelési díjainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfizethetőek legyenek és tükrözzék szakértelmünket.
Kapcsolat

Cím
1205 Budapest, Kossuth Lajos utca 209.
Cím 2
6351 Bátya, Kossuth Lajos utca 51.
E-mail
konyveles@konyvelo-adotanacsado.hu
Telefon
(1) 49 000 00