Könyvelő-Adótanácsadó

Könyvelő, Budapest 11. kerület, Budapest 19. kerület
Munkacsoport létszáma: 2
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.07.06. óta (1060 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2019.04.18.
Legutóbbi belépés
2020.05.19.
Tőle kért árajánlatok
946
Általa küldött ajánlatok
168
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

FŐ PROFILUNK KFT.-K ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÁSOK KÖNYVELÉSE!

Könyvelőinkkel a számviteli törvényben előírtaknak megfelelőn végezzük a könyvelést és ezzel megfelelő szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek. Az általunk végzett munka mindenben megfelel a mindenkor hatályos törvényi előírásoknak.

Meglévő és induló vállalkozások könyvelését is vállaljuk. Kellő időben elkészítjük a szükséges bevallásokat, számfejtjük a munkavállalókat, beadjuk a munkaügyi, OEP, ONYF, KSH és egyéb jelentéseket, átküldjük Önnek az utalandó adók és járulékok összegét.

Év közben tanácsadással segítjük vállalkozása hatékonyságát. Az éves zárás keretében gondoskodunk a szükséges egyeztetésekről, elkészítjük az (egyszerűsített) éves beszámolót és bevallásokat.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Az újonnan alapuló cégektől kezdődően a kifejlett cégekig és az egyéni vállalkozásokat is beleszámítva teljes körű számviteli szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Szolgáltatásunk magába foglalja a könyvelést, bérszámfejtést, adóbevallások elkészítését és az év végi zárásokat, beszámolók létrehozását. Egész évben folyamatos tanácsadással segítjük munkáját.

- Könyvelés:
a kettős könyvvitel szabályai szerint.

- Bérszámfejtés:
a munkabérek, adók és járulékok kiszámításához.

- Beszámoló készítés:
éves vagy egyszerűsített éves formában.

- Adózás:
SZJA, ÁFA, TAO, IPA, reklámadó szalyoknak megfelelően.
Referenciák

Más könyvelőirodákban szerzett tapasztalatot átültetve saját könyvelőirodánkba, igyekezünk kamatoztatni tudásunkat. Könyvelő-Adótanácsadó irodánkhoz bizalommal fordulnak új és meglévő ügyfeleink, mert tudják, hogy rugalmasak vagyunk minden elképzelés megvalósításában.

Akár egyéni vállalkozásról, akár bt.-ről, kft.-ről, vagy rt.-ről legyen szó, tisztában vagyunk a vele járó munkákkal és ennek megfelelően járunk el az adott vállalkozás igényeit tekintve.

Napi szinten frissítjük tudásunkat, hogy folyamatosan naprakész információkkal tudjunk dolgozni és rendelkezésre állni ügyfeleink számára.

Könyvelési anyagát díjmentesen elhozzuk Öntől minden hónapban futárszolgálatunkkal, így időt takarítunk meg Önnek. Könyvelési díjainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfizethetőek legyenek és tükrözzék szakértelmünket.
Kapcsolat

Cím
1114 Budapest, Bartók Béla út 29-31.
Cím 2
1191 Budapest, Üllői út 206.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
0
2017.07.16. 08:51
0
2017.07.15. 09:28
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ