Két Mérleg Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

Teljes körű számviteli, pénzügyi, ügyviteli adó-, bér-, tb-, munkaügyi tanácsadás és ügyintézés, cégalapítás gazdasági társaságok részére.
Érden és környékén, Pest megyében, Budapesten és vonzáskörzetében akár helyben (az ügyfél irodájában is), illetve távkönyvelési vagy felügyeleti könyvelési konstrukciókban.
Könyvvizsgáló partnerünk ügyfeleink részére kedvezményes díjszabással áll rendelkezésre.


Beszélt nyelvek: magyar, német
Szolgáltatások

Ügyfeleink ráláthatnak az interneten keresztül saját könyvelésükre, amennyiben van rá igényük, bekapcsolódhatnak az adatrögzítésbe elsősorban a pénzügyek területén.
Amennyiben ügyfelünknek van megfelelő végzettségű alkalmazottja, akár azt is támogatjuk (felügyeljük és irányítjuk), ha gazdaságossági vagy más okból saját kézbe kívánja venni könyvelését, ez a konstrukció különösen jól bevált nagy bizonylatszámú (pld. évi 100.000 kimenő számlás) ügyfeleinknél (nincs kétszeres adatrögzítés ügyfelünknél és nálunk, így nincs kétszeres költség, viszont megtakarítható a folyamatos egyeztetgetés).
Felelősségbiztosítással rendelkezünk, az adóbevallásokat okleveles adószakértő készíti, a kifizetőhelyi adminisztrációt tb-ügyintéző végzi, a mérlegképes regisztráció megléte pedig amúgy is természetes.
Kapcsolat

Cím
2030 Érd, Berzsenyi Dániel u. 18. K/1
Cím 2
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. 2. em. (Lurdy ház)
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek