JobBook Hungary Kft.

Könyvelő, Budapest 22. kerület, Gyál
Munkacsoport létszáma: 4
Megalakulás éve: 2013
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.09.17. óta (733 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2018.03.21.
Legutóbbi belépés
2018.09.20.
Tőle kért árajánlatok
438
Általa küldött ajánlatok
38
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • Könyvvizsgálat
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

15 éves, multinacionális és nagyvállalati környezetben szerzett szakmai múlt után 2013-ban indítottuk saját vállalkozásunkat. Tevékenységünket nem csak lokálisan, hanem egész Magyarország területére kiterjedően nyújtjuk!

Naprakész tudásunkkal mindig Ügyfeleink segítségére vagyunk! Igény esetén külön díj fizetése nélkül heti egy alkalommal felkeressük partnereinket személyes konzultációra -együtt gondolkodásra.

Bérszámfejtési tevékenységünket magas szintű munkajogi és Társadalombiztosítási ismerettel nyújtjuk. Bérszámfejtési szolgáltatásunk nem csak számfejtést -de teljes körű munkaügyi adminisztrációt is tartalmazza a piaci szinten is igen kedvező díjazás mellett. Munkajogi kérdésekben is hatékony segítséget nyújtunk. Ezen szolgáltatásunk a könyvelési szolgáltatással együtt vagy akár a nélkül is igénybe vehető!

Bérszámfejtéshez a Kulcs-soft szoftvert használjuk, mely OLM online munkaidő nyilvántartó rendszerrel kiegészíthető.
Könyvelési szolgáltatásunkat elsősorban saját RLB szoftverrel végezzük, de igény esetén más -akár integrált vállalat irányítási rendszer- használatát is vállaljuk.

Pályázati források felkutatásában is partnerek vagyunk. Személyes célok megjelölése után igyekszünk felkutatni az aktuális források közül az esetlegesen igénybe vehető támogatásokat. 2017. szeptemberében elsősorban a munkahely megtartási támogatásban tudunk segítséget nyújtani.

Reméljük ajánlatunk felkelti érdeklődését és hamarosan személyesen is bizonyíthatjuk rátermettségünket.
Cégünk felelősségbiztosítással rendelkezik, és a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének tagja.

Igény esetén referenciát biztosítunk!


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Munkaügyi outsource
Bérszámfejtés outsource
TB kifizetőhelyi feladatok professzionális szinten
Cafeteria tanácsadás
Munkaügyi audit
HR budget tervezés
E-Könyvelés
Referenciák

Szolgáltatásunkat több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal nyújtjuk. Minden kollégánk felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Valamennyi könyvelő kolléga mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezik!

Rólunk mondták:
"a JobBook Kft. feladatait mindig pontosan, határidőben a jogszabályi előírásoknak megfelelően teljesítette. Munkaügyi ellenőrzések alkalmával az ellenőrökkel önállóan együttműködtek, az ellenőrzés folyamatát korrektül végigkövették."
Együttműködésünk kooperatív, támogató és rendkívül gyors. Megkeresésünkre, kérdéseinkre azonnal reagálnak, a felmerülő tanácsadási és egyéb feladatokat haladéktalanul teljesítik. A jogszabályi változásokat figyelemmel követik, társaságunkat azokról időben tájékoztatják, cégünk érdekeit szem előtt tartva"

"Munkájukkal, hozzáállásukkal és szakmai hozzáértésükkel teljesen meg vagyunk elégedve.
A szorosan értelmezett könyvelési feladatokon kívül is nagyon sok információt és segítséget kapunk. A folyamatos adótanácsadást és szakértést is nagyra értékeljük.
A cég munkajogi területet érintő felkészültsége kimagasló. A foglalkoztatással kapcsolatos valamennyi kérdésünkre gyors szakszerű választ kapunk.
Társaságunk az elmúlt időszakban több adóhatósági ellenőrzésen esett át, megállapítás és bírság vagy pótlék nélkül.
A cég munkatársainak ügyfél centrikus hozzáállása, segítőkészsége, rugalmassága, gyors reagálása kiemelkedő."

"A Kft. közreműködő tagjai, Dzsupin Krisztina és Kósa Krisztina, a rábízott feladatokat felelősségteljesen látják el, szakmai tudásukat számos esetben bizonyították. Támogató együttműködésüket, rugalmasságukat szeretnénk kiemelni, amire a jövőben is számítunk és építünk.

Szakmai tudásuk mellett, Dzsupin Krisztina kiváló kommunikációs és probléma megoldó képességekkel, Kósa Krisztina célorientált, kompromisszumkereső hozzáállással rendelkezik."

Igény esetén fentiekben idézett referencia leveleinket is megküldjük az érdeklődőknek.Kapcsolat

Cím
1222 Budapest, Mézesfehér u. 21. 2/9.
Cím 2
2360 Gyál, Mátyás Király u.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ