Hungaryland Kft.

Könyvelő, Budapest 14. kerület
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2011
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.11.14. óta (1435 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.08.27.
Legutóbbi belépés
2020.10.19.
Tőle kért árajánlatok
1718
Általa küldött ajánlatok
94
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Irodánk Zugló központi részén kellemes parkolási lehetőséget biztosítva várja azon ügyfelei jelentkezését, akik szeretik a biztos, precíz, megbízható megoldásokat, és irodánk dinamikus könyvelő csapatát kihasználva elégedetten dőlhetnek hátra. A mai nehéz üzleti életben Önnek arra van szüksége, hogy egy olyan irodába vigye cégének a könyvelését, ahol olyan szolgáltatásban van része, ahol nagy figyelmet fordítanak az Ön vállalkozására, tanácsainkkal és naprakész szabályos információkkal látjuk el. Célunk az, hogy vállalkozóinkkal hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki, ezért a bizalom kiépítése nagyon fontos részünkről.

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Adótanácsadás
Könyvelés
Bérszámfejtés
Referenciák

A cég vezetője (és tulajdonosa is egyben) Monostori-Szabó Szilvia Adótanácsadó, regisztrált mérlegképes könyvelő és IFRS mérlegképes könyvelő, akit a Pénzügyminisztérium a 93/2002 (V.5) kormányrendelet alapján könyvviteli szolgáltatás végzése céljából nyilvántartásba vett.
18 éves szakmai tapasztalattal, megbízható és modern informatikai infrastruktúrával dolgozunk. Vállaljuk Kft.-k, Bt.-k teljes körű könyvelési szolgáltatását. Munkahelyek: Adótanácsadó Iroda, Főkönyvelő- Rehabilitációs Cég, Projekt pénzügyi vezető - Equal Pályázat

A könyvelésen túl vállaljuk cégének havi, negyedéves, illetve éves bevallásainak elkészítését és az ezzel kapcsolatos valamennyi dokumentum leadását az illetékes hivatalok felé. Az Ön meghatalmazása alapján cégünk teljes körűen képviseli a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál.

Ami igen fontos lehet tisztelt ügyfeleink részére a 24 órás portaszolgálat – Ön itt hagyhatja részünkre a könyvelési anyagot az irodaház portáján akár éjjel nappal. Valamint ingyenes és korlátlan parkolása biztosítva van a könyvelő iroda előtt.

Előzetes időpont egyeztetés után szeretettel várjuk Önt Zuglói irodánkban egy személyes konzultációra.
Kapcsolat

Cím
1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 57-61.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ