Horváth Júlia Petra

Könyvelő, Százhalombatta
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.03.04. óta (2096 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2021.02.08.
Legutóbbi belépés
2021.11.24.
Tőle kért árajánlatok
875
Általa küldött ajánlatok
70
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Horváth Júlia Petra vagyok okleveles közgazdász és mérlegképes könyvelő. 2009-ben kezdtem meg könyvelői tevékenységemet. Kis és közepes vállalkozások teljes körű könyvelését végeztem. Később egy részvénytársaság leányvállalatánál gazdasági előadóként átfogó képet kaptam egy multinacionális vállalat működéséről a pénzügy, a számvitel, és a kontrolling területén. Jelenleg pénzügyi és számviteli szakértőként tevékenykedem egy kereskedelmi cégnél.
Mellette saját vállalkozásomban kamatoztatom a főiskolán, az eddigi munkahelyeimen megszerzett tudást. Folyamatosan képzem magam, hogy naprakész legyek a változó törvények rengetegében.
Munkám során sikeresen tudtam feladataimat ellátni, a kitűzött célokat elérni. Mindig arra törekszem, hogy a lehetőségekhez, keretekhez képest a lehető legjobban teljesítsek. Pályafutásom során bebizonyítottam, hogy csapatban és egyedül is megállom a helyem a gazdasági ügyek területén.
Vállalom egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, valamint személyi jövedelemadó bevallások és számviteli szabályzatok készítését.
Forduljon hozzám bizalommal!


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Kapcsolat

Cím
2440 Százhalombatta, Kárász utca 1.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ