G & B Iroda

Könyvelő, Mátraszentimre
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 2016
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.03.20. óta (124 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2017.06.27.
Legutóbbi belépés
2017.07.18.
Tőle kért árajánlatok
11
Általa küldött ajánlatok
9
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
G & B Iroda - Könyvelő
Bemutatkozás

A G & B Számviteli és Munkaügyi Tanácsadó Iroda egy 2016. szeptemberében indult vállalkozás. Tevékenységei körébe tartozik a számviteli, és munkaügyi tanácsadás, könyvelés, bérszámfejtés, valamint társadalombiztosítási kifizetőhelyi feladatok ellátása. Ügyfélkörünk már kezdetekben is elég széles, és az egyéni vállalkozások könyvelése mellett fel tudunk mutatni bérszámfejtésre, munkaügyi tanácsadásra szerződött partnert, sőt Non-Profit szervezetet is. Természetesen a fentiekről igény szerint referencialevél is kérhető. Precíz, magas színvonalú munkavégzésünkre garanciát nem elsősorban a cég múltja, hanem munkatársaink szakmai tapasztalata, és tudása is adja. Munkánk felelősségteljes szolgáltató tevékenység. Egyfelől az ügyfelekért létezünk, másfelől alárendelten a jogszabályoknak működünk. Ezt a szemléletet visszük át szolgáltatásunkba, melyet határidőre, precízen, ügyfeleink igényeinek törvényes keretek közötti kiszolgálásával látunk el. Remélem, mihamarabb Önöket is ügyfeleink sorában üdvözölhetjük.
Tisztelettel:
G & B Tanácsadó Iroda


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Könyvelés, Bérszámfejtés, Társadalombiztosítási ügyintézés, Általános munkaügyi tanácsadás
Referenciák

A G&B Iroda működése óta ügyfeleink:

- 1 Bérszámfejtés és TB Kifizetőhelyi feladat
- 1 Non-Profit szervezet teljes körű könyvelése
- 1 Betéti Társaság teljes körű könyvelése
-11 Egyéni vállalkozó könyvelése

Kollégáink szakmai tapasztalatairól, és a fenti cégek konkrét adatiról a cégekkel ill. a magánszemélyekkel történt megállapodás alapján, továbbá az adatvédelmi szabályokra tekintettel konkrét kérés, ajánlattételi eljárás, stb. során adunk ki felvilágosítást/adatot, név szerint. Kérjük fentiek szíves megértését.
Kapcsolat

Cím
3235 Mátraszentimre, Deák Ferenc u. 7.
E-mail
Telefon
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ