Dr. Soltészné Süli Klára-atlathatokonyvelo.hu

Könyvelő, Bicske
Munkacsoport létszáma: 2
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2020.09.25. óta (203 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2021.01.18.
Legutóbbi belépés
2021.04.12.
Tőle kért árajánlatok
201
Általa küldött ajánlatok
12
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Dr. Soltészné Süli Klára-atlathatokonyvelo.hu - Könyvelő
Bemutatkozás

Több mint 20 éve foglalkozunk mikro- és kisvállalkozások könyvelésével. Az alapszolgáltatásokon túl pénzügyi és adózási tanácsadással segítjük a cégvezetők életét, naprakész információkkal támogatjuk a döntéselőkészítő folyamatokat.

Irodavezetőnk dr. Soltészné Süli Klára regisztrált mérlegképes könyvelő, diplomás közgazdász, adótanácsadó valamint tb- és bérügyintéző végzettséggel személyesen felügyeli minden ügyfelünk könyvelését. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy Önnek mindig a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk.
A számviteli szolgáltatás nálunk nem merül ki a bizonylatok könyvelésében és a bevallások elkészítésében. Tulajdonosi szemlélettel tekintünk partereink vállalkozásaira, költségcsökkentő javaslatokat teszünk, támogatást nyújtunk a minél magasabb profit realizálásához. Figyeljük a kintlévőségeket, információt adunk az adott vállalkozás számára releváns törvényi változásokról, segítünk kijavítani az esetleges adminisztrációs hibákat, javaslatot teszünk a szükséges kontrolling rendszer kialakításához. Folyamatosan részt veszünk a vállalkozás életében, hiszen a kisvállalkozásoknak is szüksége van olyan pénzügyi vezetőre, aki támogatni tudja a cégvezetőt az üzleti szempontból fontos döntésekben.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés
Referenciák

20 év
Kapcsolat

Cím
2060 Bicske, Kossuth utca 61/d
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ