Dancsa és Társa Kft.

Könyvelő, Budapest 7. kerület
Munkacsoport létszáma: 4
Megalakulás éve: 1991
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2008.03.03. óta (4070 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2019.03.13.
Legutóbbi belépés
2019.04.08.
Tőle kért árajánlatok
1433
Általa küldött ajánlatok
186
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • Könyvvizsgálat
  • NAV-, TB-képviselet
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Dancsa és Társa Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1992 óta foglalkozik kis- és középvállalkozások könyvelésével (ügyfélkörünkben van kereskedelmi, építőipari, szállítási, szolgáltatói profilú vállalkozás, oktató, alapítvány, egyesület, sportegyesület, non-profit kft., gyógyszertár, iskolaszövetkezet), adótanácsadással és könyvvizsgálattal (látványsport könyvvizsgálattal kiegészítve). Ügyfélkörünkben magánszektor, állami tulajdonú gazdasági társaság is található. Szolgáltatásunk teljes körű ügyintézést kínál (cégalapítástól kezdve), teljes felelősséggel. Magas összegű biztosítással rendelkezünk (tagjai vagyunk a Magyar Könyvvizsgálói Kamarának), mely Tisztelt Ügyfeleink számára különösen megnyugvást jelent.

Irodánk megfelelő hardware és szoftvere és ügyintézői háttért biztosít a szakszerű munkavégzéshez. Ajánlatunkhoz csatoljuk vállalkozási szerződésünket, melyből tájékozódhat mit ajánlunk, ill. mit várunk Kedves Ügyfeleinktől.
Irodánk 1995-óta könyvvizsgálói tevékenységet is folytat. Jellemzően mikro- és kisvállalkozások az ügyfeleink. Könyvvizsgálatot a Magyar Könyvvizsgálói Kamara programjával, de a mikro- és kisvállalkozások méretét, jellemzőit, tulajdonosi elvárásait figyelembe véve végezzük. Fogalalkozunk pályázati és egyedi könyvvizsgálattal is.
Az új törvényi változásoknak megfelelően bővítettük könyvvizsgálói profilunkat, a Látványsport támogatáshoz kötött könyvvizsgálói tevékenységgel.
Könyvvizsgálati díjaink egyediek, minden esetben a Vállalkozás nagyságának, bonyolultságának és a Könyvvizsgálói Kamara útmutatásának alapján kerülnek megállapításra.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés, bérszámfejtés
Könyvvizsgálat
Tanácsadás
NAV képviselet
Software és hardware használat, bérleti díj nélkül
Referenciák

Cégünk vezetését 25 éves tapasztalattal rendelkező könyvelő/könyvvizsgáló látja el. Irodánkban sok évi gyakorlattal rendelkező mérlegképes könyvelők és bérszámfejtő dolgoznak.
Kapcsolat

Cím
1076 Budapest, Jobbágy utca 11.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ