BALANCE könyvelés - Könyvelő
Bemutatkozás

Tisztelt Leendő Partnereim!

Közgazdászként azt gondolom, hogy egy vállalkozás, gazdálkodó szervezet legfontosabb feladatának azt kell tekintse, miként tudja jövedelemtermelő képességét maximalizálni, és ehhez bizony minden idejére szükség van. Egy cégvezetővel, vállalkozóval szemben nem elvárás, hogy a számvitel és adózás világában otthon legyen. Hagyja ezeket a feladatokat a könyvelőkre, vagyis pontosabban a Metal-Balance Kft.-re.


Beszélt nyelvek: magyar, angol
Szolgáltatások

Ügyfélkör:

- Alapítványok, egyesületek, civil szervezetek
- Őstermelők, Családi gazdálkodók
- Egyéni vállalkozók
- Gazdasági társaságok
- Magánszemélyek

Tevékenységek:
- egyszeres és kettős könyvitel szerinti könyvelés,
- távkönyvelés
- bérszámfejtés
- irodai adminisztráció
- statisztikák készítése
- környezetvédelmi termékdíj ügyintézés
- jövedéki adó visszatérítés
- cégalapítás, egyéni vállalkozás indítása
- adóbevallások elkészítése
- pályázatok elszámolásában való közreműködés

Távkönyvelés: Tapasztalataim szerint még sokan idegenkednek a könyvelés ezen formájától. Pedig gondoljanak csak bele, hogy hányszor vásárolunk webáruházakban, és mennyi mindent intézünk az internet segítségével. Miért ne lehetne ez a könyvelés is? Azt gondolom, hogy a könyvelési tevékenységekben is megindult egy modernizáció. A jó "öreg" könyvelőprogramok mellett életképesek tudnak lenni az online könyvelési felületek. Miért rohangálna mindig a könyvelőjéhez a papírokkal, mikor már elektronikusan is elküldheti azokat?
Referenciák

15 éve dolgozom számviteli- és pénzügyi területen. Ez idő alatt a vállalkozások és költségvetési szervek könyvelésével, adózásával ismerkedtem meg. Amit nyújtani tudok a szakmai tapasztalat mellett, az a megbízhatóság, korrektség, lojalitás. Kérem tiszteljen meg bizalmával és lépjen velem kapcsolatba.
Kapcsolat

Cím
6800 Hódmezővásárhely, Liszt Ferenc utca 10. I/1.
E-mail
metalbalancekft@gmail.com
Telefon
06303039380