Audit-Line Kft.

Könyvelő, Budapest 10. kerület
Munkacsoport létszáma: 4
Megalakulás éve: 1994
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2018.01.04. óta (1429 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2018.01.08.
Legutóbbi belépés
2021.10.28.
Tőle kért árajánlatok
685
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • Könyvvizsgálat
  • NAV-, TB-képviselet
  • Felelősségbiztosítással
Audit-Line Kft. - Könyvelő
Bemutatkozás

Köszöntjük az idén 23 éves tapasztalattal és szakmai felelősségbiztosítással rendelkező Audit-Line Könyvelő és Könyvvizsgáló Kft. nevében.

Önnek a vállalkozása a fontos, nekünk pedig Ön.

Az adórendszer bonyolultsága szükségessé teszi képzett szakember választását.

Cégünk minden egyes ügyfelével bizalmas üzleti kapcsolatot ápol, ami a megbízhatóságon, a korrekt bánásmódon, és az odafigyelésen alapszik. Rendszeresen tájékoztatjuk Önt vállalkozása jövedelmi helyzetéről, felhívjuk figyelmét a bejelentési, adatszolgáltatási bevallási kötelezettségeire, ez utóbbit el is végezzük Ön helyett.

Bízunk benne, hogy az oldalon található információk alapján tevékenységünk felkelti érdeklődését és személyes kapcsolat felvétel után válaszolhatunk felmerülő kérdéseire, illetve hatékony, magas színvonalú megoldást adhatunk számviteli problémáira.

Örömmel állunk rendelkezésére kérjük, keressen minket!


Beszélt nyelvek: magyar, angol, olasz
Szolgáltatások

Könyvvizsgálat
Könyvelés
Adótanácsadás
Bérszámfejtés
NAV-,TB Képviselet
Felelősség Biztosítással
Referenciák

Munkatársaink rendelkeznek feladatuk ellátásához szükséges szakmai ismerettel és gyakorlattal, melyet oktatásokon, tanfolyamokon való részvétellel fejlesztünk, illetve tartunk napra készen.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink szakmai fejlődésére, ezért a minősítéskor kitűzött célunkat, hogy mindenki rendelkezzen felsőfokú képesítéssel, teljesítettük, így még magasabb szinten állunk partnereink rendelkezésére.

A Magyar Könyvvizsgáló Kamara által előírt kötelező minőségellenőrzésre Társaságunknál 2011-ben került sor, melyen szintén kiváló minősítéssel feleltünk meg.

Munkánkat felelősség vállalással végezzük, ezért –megalakulásunk óta- a GENERALI-PROVIDENCIA biztosítónál felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Már a Facebookon is megtalálhatóak vagyunk:
Kapcsolat

Cím
1107 Budapest, Balkán utca 12.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ