ANI&SPIRIK Könyvelő Kft.

Könyvelő, Gyöngyös
Munkacsoport létszáma: 5
Megalakulás éve: 2014
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2015.11.23. óta (1773 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2019.11.29.
Legutóbbi belépés
2020.02.21.
Tőle kért árajánlatok
262
Általa küldött ajánlatok
150
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Van, aki szerint az adminisztráció unalmas. Szerintünk érdekes, mert segít rendben tartani a pénzügyeit. Amíg mi ezt megtesszük, Ön a pénzkeresésre koncentrálhat, így növeli cége bevételét.
Van, aki szerint a könyvelés monoton papírmunka. Szerintünk izgalmas, Önnek pedig segít tisztán látni a költségeket és lehetőséget ad azok racionalizálására, így magasabb profitot ér el.
Van, aki szerint a könyvelés szükséges rossz. Szerintünk hasznos, mert naprakész információval szolgál cége pénzügyeiről, így rugalmas és magabiztos lesz.
Van, aki szerint az a jó könyvelő cég, amelyik a legolcsóbb. Szerintünk az, amelyik azonnali segítséget tud nyújtani és az elkerülhetetlen ellenőrzések során Ön mosolyogva hátradőlhet, mert biztos abban, hogy a könyvelésében nincs hiba.
Van, aki szerint egy jó könyvelő szigorú, barátságtalan és bizalmatlan. Szerintünk olyan, akiben vakon megbízhat, akinek fontos az, hogy Ön elégedett legyen, akinél Ön nem egy ügyfél. Ön AZ ügyfél!
Vannak azok a cégek, amelyek megelégednek az állóvízzel, amiből lassan de biztosan egy kiszáradt mocsár lesz, és vannak azok a cégek amelyek vihart akarnak kavarni, sok pénzt akarnak keresni és ehhez a legmegfelelőbb partnert választják a könyvelésben. A ANI&Spirik Könyvelő Kft. ügyfelei ez utóbbi csoportba tartoznak! Már csak az a kérdés, hogy Ön melyik csoportba akar tartozni? Akar-e a cégével vihart kavarni? Mi akarunk! Akar-e ésszerűbb költségtervezést? Mi akarunk! És ezeket nem csak akarjuk, hanem képesek is vagyunk rá! Nem csak magunknak. Önnek is! Akar-e a partnerünk lenni? Mi őszintén reméljük, hogy IGEN!
Köszönjük, hogy megtisztelt azzal, hogy elolvasta mi mit gondolunk a könyvelésről. A ANI&Spirik Könyvelő Kft-t 2014-ben alapítottuk. Több mint 18 év könyvelői tapasztalatát összegyúrtuk fiatalos, eredményorientált jogász-közgazdász gondolkodásmóddal. Arra törekszünk, hogy rövid időn belül a Heves megye legmeghatározóbb cége legyünk ezen a területen. Ehhez csak elégedett ügyfelekre van szükségünk. Ezért dolgozunk!


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Magánszemélyek SZJA bevallása azonnal.
Őstermelőknek könyvelése, bevallásai elkészítése.
Gazdasági társaságok könyvelése, bérszámfejtése, hivatalok előtti képviselete.
Vállalkozási indítás előtti INGYENES tanácsadás.
Felszámolás, végelszámolás le bonyolítása, ügyvédi háttérrel.
Kapcsolat

Cím
3200 Gyöngyös, Jókai Mór út 51.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ