Angel Consulting Kft.

Könyvelő, Szeged
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2015.10.01. óta (1086 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2017.10.02.
Legutóbbi belépés
2018.07.17.
Tőle kért árajánlatok
155
Általa küldött ajánlatok
14
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Cégünk több mint 20 éves könyvelőirodai múlttal és könyvelésben szerzett szakmai tapasztalattal áll rendelkezésre és komplex könyvviteli és bérszámfejtési szolgáltatást nyújt társaságok, egyéni vállalkozók, non-profit szervezetek, németországi telephelyes cégek részére Szegeden és országszerte.

Könyvelő irodánk megfelelő képesítéssel regisztrált mérlegképes könyvelői, adótanácsadói, közgazdasági felsőfokú végzettséggel és sok éves szakmai tapasztalattal áll megbízóink rendelkezésére, nagy gondot fordítva a munkatársaink folyamatos szakmai képzésére.
Munkánk alapja a vállalkozások törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése, annak érdekében, hogy teljes mértékben eleget tudjunk tenni adó és társadalombiztosítási kötelezettségeiknek és pontos képet kapjanak vállalkozásuk helyzetéről.
Célunk, hogy segítsük ügyfeleink vállalkozásának hatékony működését a lehetőségek kihasználásával, de a vonatkozó adó, tb és egyéb jogszabályok betartása mellett. Igény szerinti gyakorisággal adunk tájékoztatást a vállalkozások pénzügyi-jövedelmi helyzetéről.
Fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról és segítségükre legyünk gyakorlati tanácsokkal. Annak érdekében, hogy optimalizálni tudjuk az adóterheket, fontosnak tartjuk a személyes konzultációt, kommunikációt. Fontos, hogy a kérdések ne maradjanak megválaszolatlanok!!!!
Sikerünk titka a cégfilozófiánk is:” Megbízhatóság, pontosság, szakértelem!”
Az Ön nyugalmának egyik záloga a biztonság. Ezt a biztonságot az Angel Consulting Kft. maradéktalanul kiszolgálja. Ezt támasztja alá az is, hogy munkánkért teljes felelősséget vállalunk és megbízóink biztonsága érdekében szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.

A közös együttműködés reményében szeretettel várjuk nem csak szegedi leendő ügyfeleink jelentkezését.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Szolgáltatásaink
- számviteli szolgáltatás
- bérszámfejtés, munkaügy
- újrakönyvelés
- külföldi fióktelep könyvelése
- adónyi képviselet
- adótanácsadás
- könyvvizsgálat
Kapcsolat

Cím
6722 Szeged, Tábor utca 7/B.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ