AMBU-ER Bt.

Könyvelő, Budapest 17. kerület
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 2011
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.12.08. óta (468 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2017.03.22.
Legutóbbi belépés
2018.02.07.
Tőle kért árajánlatok
207
Általa küldött ajánlatok
26
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Könyvvizsgálat
  • Cégalapítás
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Cégünk Ügyvezetője Kubátné M. Krisztina 2000 óta végez számviteli –könyvelési és adótanácsadói tevékenységet.
Az elmúlt években a pénzügyi világ, az adózási és az egyéb vállalkozásokat érintő jogszabályok jelentős mértékben megváltoztak. Felgyorsult és sok tényezővel kibővült az tudástár, amivel a vállalkozásoknak rendelkezniük kell. A pénzügyi helyzetekre azonnal reagálni kell, az információk naprakészsége, a szakmai hozzáértés elengedhetetlen.
A munkánkat más könyvelőkkel szoros munkakapcsolatban végezzük így biztosított a folyamatos szakkonzultáció, a szükséges kapacitás és az esetleges helyettesítés.
Milyen a jó könyvelő? Hiszem, hogy a könyvelő az együttműködés jogi formájától függetlenül nem egy cég, hanem egy személy. Olyan valaki, akivel közvetlen kapcsolat, aki kérdés esetén elérhető, aki ismeri az ügyfele tevékenységét, folyamatait és a tulajdonos preferenciáit. A jó könyvelő nem csak könyvel, hanem figyelemmel van a vállalkozás jelenlegi és jövőbeli terveire. Előre lát, olyan megoldásokat választ, amelyek a korrekt számvitel mellett a vállalkozás anyagi érdekeit és a gazdasági terveit szolgálják. Tudja, hogy minek, mi a következménye, milyen megoldásokkal lehet elérni a célt, ennek megfelelően tesz megoldási javaslatokat és felügyeli a lebonyolítást. A jó könyvelő mellett a vállalkozás vezetője a saját szakmai munkájára koncentrálhat, nem kell az optimális könyvelésen törnie a fejét, fórumokat olvasnia, tanácsot kérnie a barátoktól és azon gondolkoznia, hogy mit csináljon másképp a felesleges adóterhek elkerülése érdekében. Ez mind a könyvelő feladata! A jó könyvelő képben van az ügyfele könyvelési anyagával, naprakész, megtalálja a legjobb megoldást, és tudja azt, amire az ügyfele nem is gondol. A könyvelő személyesen is vállalja a felelősséget a munkájáért.

Miért mi könyveljünk Önnek?

Ügyfeleinkkel minden esetben szerződést kötünk szolgáltatásunkról.
Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás, a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek ha minket választ.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Mit adunk mi?

Olyan stabil hátteret, mellyel az Ön vállalkozása a mai rohanó világban stabil pénzügyi, számviteli, adózási hátteret tudhat maga mögött. Stabilitást, szakmai hozzáértést, naprakészséget és rugalmasságot.

Szolgáltatásaink nem csak nagyvállalati cégeknek, mikró, kis és középvállalkozások részére is egyaránt elérhetőek.

A hosszú évek alatt megtanultuk, hogy a vállalkozások számára évről évre egyre fontosabbá válik a szakmai felkészültség, a jogszabályok és az adózás magas, naprakész ismerete, és azok kompromisszummentes alkalmazása.

Munkánk során magas minőségű szolgáltatást kínálunk minden ügyfelünk számára. Ennek ellátásában több partner cégünk működik közre, melyek ügyvédi, könyvvizsgálói szolgáltatásokkal segítenek a felmerülő sokrétű igények kielégítésében.

Munkáinkat bizalommal, diszkréten felelősségteljesen végezzük, melyet szerződésben rögzítve félreértés mentesen kezelünk.

Teljes körű könyvelési szolgáltatás:
-Számviteli bizonylatok, gazdasági események teljes körű könyvelése
-Az adó- és egyéb jogszabályban meghatározott bevallások elkészítése, beadása
- Kötelező statisztikák összeállítása, elküldése
- Éves beszámoló, egyszerűsített éves beszámoló összeállítása, közreműködés a társaság könyvvizsgálóival
-Számviteli és egyéb jogszabály által előírt szabályzatok összeállítása
-Speciális esetek: végelszámolási időszak könyvvitele, átalakulások könyvelése

A számviteli szolgáltatás keretein belül az alábbi feladatok ellátására van lehetőség:

Kimenő számlák elkészítése ügyfeleink meghatalmazása és adatszolgáltatása alapján,
Bejövő (szállítói) és kimenő (vevői) számlák, bankszámlakivonatok és pénztárbizonylatok rögzítése,
Tárgyi eszközök analitikus nyilvántartása az értékcsökkenés ki- és elszámolása,
Követelések, kötelezettségek analitikus és főkönyvi nyilvántartása, évközi, év végi egyeztetése,
Banki átutalások rögzítése az online utalási rendszerekben,
Időszakos ÁFA és egyéb havi, negyedéves, éves adóbevallások, adatszolgáltatások elkészítése, beadása
Referenciák

Cégem megalapítását megelőzően 11-évet dolgoztam könyvelőirodában és folyamatosan képeztem magam. A már megszerzett tudást, ismereteket, törvényi változásokat folyamatosan bővítem, nyomon követem. Ezen ismeretek nélkülözhetetlenek az adózással, adótanácsadással, könyveléssel, könyvviteli szolgáltatással foglalkozó gazdasági társaság életében. Az megszerzett és elsajátított ismeretek alapján, nyújtok teljes körű szolgáltatást ügyfeleim részére.

Célunk

Bármilyen számviteli, adózási és cégviteli kérdés kapcsán felmerülő igényeket teljes körűen kiszolgálni, hogy ügyfeleink zavartalanul végezhessék hasznos napi tevékenységeiket. Egy stabil pont kívánunk lenni vállalkozása életében.
Kapcsolat

Cím
1173 Budapest, 529. utca 13.
Telefon és e-mail helyett használja az alábbi üzenetküldőt.

Üzenet a könyvelőnek


1 + 2 =
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ