Adó 21

Könyvelő, Budapest 21. kerület
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2017
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2019.01.12. óta (337 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2019.01.30.
Legutóbbi belépés
2019.12.13.
Tőle kért árajánlatok
528
Általa küldött ajánlatok
18
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Adó 21 - Könyvelő
Bemutatkozás

Slága Andrea Zsuzsanna vagyok.

​Több mint 10 éve foglalkozom pénzügyi – számviteli területtel. Ez alatt az idő alatt a közgazdász - vállalkozásszervező diploma mellett megszereztem a mérlegképes könyvelői és adó tanácsadói szakképesítést is. Jelenleg pedig könyvvizsgálói asszisztensnek tanulok.
Nekem ez a szakma hivatás, cégem ars poétikája az, hogy legyen akár egyéni vállalkozó, akár cég, a tevékenységének megfelelő szakmai hátteret biztosítsak tudásommal, hogy Ügyfeleimnek csak az üzletépítéssel kelljen foglalkoznia.Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Társas vállalkozások, alapítványok, egyéni vállalkozások teljes körű könyvelése, bérszámfejtése, TB - és bér ügyintézése, adó tanácsadás felelősségbiztosítási garanciával. A könyvelési anyagokért Budapesten belül egyéni megbeszélés alapján "házhoz" megyek.
Referenciák

Széleskörű tapasztalattal rendelkezem könyvelés, adó tanácsadás terén: ügyfeleim között éttermek, mezőgazdasági vállalkozások, fordító irodák, nyílászáró beépítéssel foglalkozó, burkoló vállalkozások, egyéni vállalkozások (fodrász műkörmös, vízvezetékszerelő, takarító cég, színész) vannak.
Kapcsolat

Cím
1213 Budapest, Hajós utca 4/A
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ