AAAkönyvelő Iroda

Könyvelő, Budapest 15. kerület
Munkacsoport létszáma: 3
Megalakulás éve: 2015
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2016.07.12. óta (1896 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2020.09.28.
Legutóbbi belépés
2021.09.20.
Tőle kért árajánlatok
1657
Általa küldött ajánlatok
585
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
Bemutatkozás

ADÓZNI kell, de nem mindegy MENNYIT! Irodánk mindenben a Megbízójának bizalmi partnere kíván lenni, nem csak a törvényi feltételeknek való megfelelőség tekintetében (ami alapelvárás tőlünk) de abban is, hogy a vállalt cég rentabilitása és fejlődése is biztosított legyen munkánk segítségével. Feladatunknak tekintjük a Cégvezető tájékoztatását a kínálkozó lehetőségekről és az előforduló kritikus pontok megjelenéséről a vállalkozásával kapcsolatban. Erre adótanácsadói és közgazdaság tudományi tanulmányaink , ismereteink alapján van módunk. Igény szerint vállaljuk a klasszikus könyvelésen kívül az adótanácsadói, adóoptimalizálási, belső ellenőrzési, operatív és stratégiai kontrolling feladatok ellátását is. Segítjük abban, hogy ne a könyvvitellel kapcsolatos teendőkkel kelljen bajlódnia, hanem csak a vállalkozására koncentrálhasson.....mivel Az Ön Cégének sikere, a Mi Biztonságunk is!

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés, Bérszámfejtés, Adótanácsadás, Tárgyi eszköz és munkaügyi nyilvántartás, Havi és éves bevallások készítése (magánszemélyeknek is), Szabályzatok kialakítása, aktualizálása, Belső ellenőrzési feladatok, Kontrolling.
Referenciák

több mint 10 év
Kapcsolat

Cím
1154 Budapest, Gábor Áron utca 120.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ