Konszolidált beszámoló képzés
Szakmai képzés, mesterkurzus, Budapest 12. kerület

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.
Kezdő időpont
2018.11.29. 9:30
Helyszín
1124 Budapest 12. kerület, Sämling székház - oktatóterem, 1124 Bp. Németvölgyi út 64.
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
20% kedvezmény
Képzés hossza
2 nap

A képzésről

A konszolidált beszámoló készítésének elvei és gyakorlata a Magyar Számviteli Törvény és az IFRS (Nemzetközi Jelentéskészítési Alapelvek) szerint.

A 2 napos képzésen az éves és évközi konszolidált beszámoló készítés elméletét és gyakorlatát ismerhetik meg a résztvevők. A hallgatók előbb átfogó képet kapnak a módszerekről, majd azokat gyakorlati példákon át is megismerhetik.

Az oktatás magyar nyelven folyik, modern technikával - az előadó a gyakorlati feladatokat tablet pc-n az interaktív jegyzetfüzetének kivetítésével dolgozza ki. Ezzel a technikával a résztvevők és az oktató a feladatok kidolgozása során mindvégig együtt haladnak.

A képzés elvégzése 8 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpontot ér.

OKTATÓ
Ipacs Laura - Évek óta nagy sikerrel tart IFRS kurzusokat többek között a Sämlingnél is. A téma gyakorlója és szakértője, és a tőle megszokott élvezetes stílusban adja elő a száraznak tűnő témákat is.

88000 Ft (+27% ÁFA) A képzés díja tartalmazza a 2 oktatási napot, az étkezést (menüebéd), a kávészüneteket, a segédanyagot és a tanúsítványt. Az étel-ital fogyasztás, mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cég fizeti meg.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ