Sämling továbbképzési kedvezmény

A Konyvelok.hu partneri megállapodást kötött a Sämling Üzleti Oktatási Központtal, hogy előfizetőinek egyedülálló kedvezményeket kínálhasson adó-pénzügyi-számviteli oktatás, konferenciák és felnőttképzés területén.

 

Tantermi és online képzéseinken, illetve konferenciáinkon a résztvevők a szakma legjobbjaitól aktuális, gyakorlati megoldásokat kapnak Adó, Pénzügy, Számviteli témában.

Mérlegképes könyvelőknek (vállalkozási, IFRS), adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek és könyvvizsgálóknak kreditpontot biztosítunk.

2017-es MÉRLEGKÉPES KREDITPONTOS KÉPZÉSEK, ELŐADÁSOK
20 %-os kedvezménnyel

VÁLLALKOZÁSI SZAKOS KÉPZÉS

 • ONLINE Mérlegképes továbbképzés (0-24-ig elérhető előadások tekinthetők meg felvételről, tesztkérdések nélkül, 16 kreditpont vállalkozási szakon)
  20% Konyvelok.hu kedvezménnyel 11.500Ft+áfa – 20% =9.200Ft+áfa
 • TANTERMI Mérlegképes továbbképzés (Budapesten jól megközelíthető helyszínen, kiváló oktatókkal, 2 nap, 16 kreditpont vállalkozási szakon) 
  20% Konyvelok.hu kedvezménnyel (ebéd nélkül) 21.900Ft+áfa – 20% = 17.520Ft+áfa

IFRS, SZÁMVITELI SZAKOS KÉPZÉSEK

 • ONLINE IFRS kreditpontos képzés – 5 fontos és időszerű IFRS a gyakorlatban témában.
  Kreditpontok: 4 könyvvizsgálói kamarai kreditpont, 2 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpont.
  20% Konyvelok.hu kedvezménnyel 9.990 Ft+áfa – 20% =7.990 Ft+áfa
 • IAS IFRS képzés - A 3 napos kurzus összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat az IFRS elveiről, és gyakorlati példák sorozatán keresztül mutatja be használatukat.
  Kreditpontok: 12 könyvvizsgálói kamarai kreditpont és 8 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpont.
  20% Konyvelok.hu kedvezménnyel 149.000 Ft+áfa – 20% =119.200 Ft+áfa
 • Konszolidált beszámoló - A 2 napos képzésen az éves és évközi konszolidált beszámoló készítés elméletét és gyakorlatát ismerhetik meg a résztvevők.
  Kreditpontok: 8 könyvvizsgálói kamarai és 8 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpont.
  20% Konyvelok.hu kedvezménnyel 88.000 Ft+áfa – 20% =70.400 Ft+áfa
 • Halasztott adó – 6 órás kurzus a nemzetközi beszámolókészítési elvek szerint az adózás számviteli kezeléséről. Kreditpontok: 3 könyvvizsgálói kamarai kreditpont és 6 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpont.
  20% Konyvelok.hu kedvezménnyel 31.000 Ft+áfa – 20% =24.800 Ft+áfa
 • IFRS Mesterkurzus - 2 nap intenzív elmerülés a nemzetközi számvitel világában gyakorlati példasoron keresztül. Kreditpontok: 6 könyvvizsgálói kamarai kreditpont és 8 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpont.
  20% Konyvelok.hu kedvezménnyel 95.000 Ft+áfa – 20% =76.000 Ft+áfa

VÁLLALKOZÁSI ÉS IFRS SZAKOS KREDITPONTOS KÉPZÉS 1 CSOMAGBAN

Online vállalkozási és IFRS szakos kreditpontos képzés - Amennyiben Ön IFRS és VÁLLALKOZÁSI szakon regisztrált az NGM-nél, válassza 20 tanórás Online konstrukciónkat és így egy csomagban és kedvezőbb áron teljesítheti mindkét szak teljes éves kötelezettségét.
Kreditpontok: 16 könyvvizsgálói kamarai kreditpont és 4 mérlegképes (témakör: számvitel, szakterület: IFRS) kreditpont.
20% Konyvelok.hu kedvezménnyel 18.900 Ft+áfa – 20% =15.120 Ft+áfa

KREDITPONTOS KONFERENCIÁK

Minden hónapban 1 konferencia az aktuális adóváltozásokról a Főkönyvelő klubjának szervezésében. Naprakész tájékozottság, szakértői segítség 365 napon át! Hogy ne legyen egyedül a problémáival! Egész éven át tartó konferenciasorozat folyamatos bekapcsolódási lehetőséggel!

Főkönyvelő klubnapok

JELENTKEZÉS MÓDJA

A jelentkezéskor válassza „Konyvelok.hu regisztrált tagoknak” járó kedvezményt. A kedvezmény csak érvényes Konyvelok.hu előfizetéssel vehető igénybe. Érvényességre utal a Konyvelok.hu címlapi térképén való megjelenés.

Így még inkább megéri a Sämling képzéseit választani, és a Konyvelok.hu előfizetési díja is gyorsabban megtérül.

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ