Könyvelő blog

Könyvelőkről és könyvelőknek szóló rovatunk a marketing területeire kalandozik.


Hozzon megalapozott döntéseket adózási, számviteli munkájában ingyenesen elérhető, szakmai anyagokkal! (x)

Az adótörvény-módosítások számos kihívást jelentenek a gazdasági, pénzügyi szakemberek számára. Ehhez nyújt segítséget a Wolters Kluwer Hungary négy, ingyenesen elérhető szakmai anyaga, amelynek köszönhetően magyarázatok, elemzések segíthetik az adózási és számviteli munkafolyamatokat.

Bővebben

Most akkor fordító vagyok vagy könyvelő?

A pénzügyi szakfordítás szükséges lehet, ha a vállalkozás külföldi üzletet köt. De mi köze ehhez a könyvelőnek? És hogyan függ össze a szakfordítás és a számvitel? Körbejárjuk!

Bővebben

Készüljön fel időben a 2024. évi adóváltozásokra az Adó-kódex 2024 csomagokkal! (x)

Pár hetük maradt a gazdasági-, adójoggal foglalkozó szakembereknek arra, hogy a 2024. január 1-jével életbe lépő adójogszabály-változásokra megfelelően felkészüljenek. Az Adó-kódex 2024 csomagok úgy lettek összeállítva, hogy megkönnyítsék számukra ezt az időszakot, illetve útmutatóul szolgáljanak a jövő évi munkájuk során is. Szakmai magyarázatok, példák segítik a jogszabály-módosítások értelmezését, az online formátummal pedig a keresés is egyszerű és gyors.

Bővebben

Az ADÓklub 2024 csomagokkal komplex megoldást kap kézhez - egy felületen minden az adójogszabályokról (x)

Ahhoz, hogy naprakész legyen a munkájában 2024-ben is, lényeges, hogy az aktuális adóváltozásokkal kapcsolatban hiteles információkat tudjon szerezni, minél gyorsabban. A felhasználók igényei alapján új tartalmakkal bővült ADÓklub 2024 csomagok ehhez nyújtanak támogatást.

Bővebben

Miért kell a könyvelőknek évente megvizsgálniuk a szakmai felelősségbiztosítási szerződésüket?

A Konyvelok.hu közel ezer könyvelő számára kínál megjelenési lehetőséget. Együttműködve egy biztosítási alkusz partnerével, kedvezményes díjú szakmai felelősségbiztosítás megkötését teszi lehetővé regisztrált könyvelő partnereinek.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ