Áfa Ügyintézői Ismeretek Képzés
Szakmai képzés, mesterkurzus, Online

2315 Szigethalom, Dunasziget utca 18.
Kezdő időpont
2024.04.29. 9:00
Helyszín
Online
A konyvelok.hu tagjainak nyújtott kedvezmény
80000
Képzés hossza
2024. április 29. - 2024. április 30. 9:00 - 16:00

Áfa Ügyintézői Ismeretek Képzésünkön az áfával kapcsolatos új és aktuális szabályok, előírások gyakorlati szemszögből kerülnek megvitatásra.

Szakértő előadónk az első nap során az áfa szabályokat, a belföldi áfa legfontosabb kérdésköreit ismerteti. Könnyen érthető és a mindennapi munkában gyakran előforduló példákon keresztül mutatja be a tudnivalókat. Az áfa és a számlázás kapcsolatából kiindulva eljut az olyan témákhoz is, mint előleg, részszámla, időszakos elszámolások és számlakorrekciók.

A képzés második napján a nemzetközi áfa legfontosabb és leggyakoribb területei kerülnek fókuszba. Szakértőnk gyakorlati szemszögből közelíti meg a nemzetközi áfa ügyletek (egyes ügyletek számlázása, teljesítési időpontja, áfa levonása stb.) szabályrendszerét is.



A képzés során a résztvevőknek lehetőségük van feltenni kérdéseiket, megvitatni a feladataikat és megoldási javaslatokat kapnak a felmerült problémáik megoldására.

A képzés elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR-rendszer) állami tanúsítványt állítunk ki!
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ